Tip Fakültesinde Bir Hayirsever Tarafindan Hücre Kültürü Laboratuvari Açildi

Balikesir Üniversitesi Tip Fakültesine; egitim, uygulama ve arastirma çalismalarinda kullanilabilecek olan “Meryem Seremet Sahin Hücre Kültürü Laboratuvari” Kuruldu.

Tip Fakültesinde Bir Hayirsever Tarafindan Hücre Kültürü Laboratuvari Açildi
Balikesirli bir sirketin Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Seremet tarafindan yapilan Hücre kültürü laboratuvarina; Muhammet Seremet’in kardesi ve ayni zamanda Balikesir Üniversitesi Tip Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dali Baskani Dr. Hikmet Sahin’in esi merhume Meryem Seremet Sahin’in adi verildi.

Açilista konusan Rektör Prof. Dr. Yücel Ogurlu, kurulan laboratuvarin hayirli olmasi dileklerinde bulunurken, egitime olan katkilarindan ve örnek bagislarindan dolayi da bagisçilara tesekkür etti.

Laboratuvarin açilis programina; Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu’nun yani sira Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Cevdet Avcikurt, Prof. Dr. Murat Dogdubay, Prof. Dr. Fatih Satil, Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Volkan Yüksel, BAÜN Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Bahadir Çaglar, Tip Fakültesi Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Özgen Safak, Dr. Ögr. Üyesi Ramazan Kiyak, Bashekim Yardimcisi Doç. Dr. Süha Serin, Çocuk Cerrahisi Anabilim Dali Baskani Dr. Hikmet Sahin ve Genel Sekreter Yemliha Yanar da katildi.

Kaynak: İHA