Edremit'te Muhtarlar Toplantisi Yeniden Basladi

Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, göreve baslamasindan sonra muhtarlarla aylik degerlendirme toplantilarini yeniden baslatti.

Edremit'te Muhtarlar Toplantisi Yeniden Basladi
Meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Baskan Ertas, tabana yayilan katilimci bir yönetim anlayisi ile vatandasa hizmet için birlik içerisinde çalisacaklarini ifade etti.

Edremit Belediyesi’nde mahalle muhtarlari ile aylik degerlendirme toplantilari basladi.

Belediye Baskani Mehmet Ertas baskanliginda yapilan toplantida muhtarlarla birlikte Baskan Yardimcisi Cavit Cebeci, belediye meclis üyeleri ve belediyede ki daire müdürleri de yer aldi.

Baskan Mehmet Ertas, halkçi bir yönetim anlayisi ile tabana yayilan bir yönetim anlayisi içerisinde muhtarlar, esnaf odalari ve sivil toplum kuruluslari ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.

Her ay belediye meclis toplantisi öncesinde muhtarlarla bulusacaklarini kaydeden Baskan Ertas, “Her türlü öneriye açik bir sekilde “ben yaptim oldu” degil ortak akilla birlikte karar verecegiz. Halkimiza hizmet noktasinda bir ve beraber hareket edecegiz. En kisa yoldan halkimizin sorunlarina çözüm üretip hizmeti ulastirma amaciyla çalisacagiz” dedi.

Mahalle muhtarlari da tek tek söz alarak hem kendilerini tanittilar hem de sorunlarini anlattilar. Dogalgaz hatlarinin uzatilmasi ve bozulan yollarin yapilmasi gibi konular basta olmak üzere mahalleleri ile ilgili istek, öneri ve sikayetlerini bildirdiler. Baskan Ertas, yol yapim ve onarim için 14 ayri ekibin sahada oldugunu kaydetti, sorunlarin ortadan kaldirilmasi için hizli bir sekilde çalistiklarini vurguladi.
Kaynak: İHA