Balikesir Büyüksehir'den 1 Mayis'ta Ücretsiz Ulasim Hizmeti

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, tüm resmi ve dini bayramlarda oldugu gibi ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde de sehir genelinde toplu ulasimi ücretsiz hale getirdi.

Balikesir Büyüksehir'den 1 Mayis'ta Ücretsiz Ulasim Hizmeti
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, tüm resmi ve dini bayramlarda oldugu gibi isçinin, emekçinin bayrami ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde de sehir genelinde toplu ulasimi ücretsiz hale getirdi. Balikesir genelinde hizmet veren BTT ve Bandirma AS’ye ait araçlarda geçerli olan ücretsiz ulasim hizmeti sayesinde tüm vatandaslar; birlik, dayanisma ve haksizliklarla mücadelenin simgelesen bayrami ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’ kutlamalarina rahatlikla ulasim saglayabilecek.

‘Emekçilerin safinda yer aliyoruz’

Isçi ve emekçilerin her daim yanlarinda olduklarini ifade eden Baskan Ahmet Akin, “Tüm isçi ve emekçi kardeslerimin ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Biz; halkin, emekçinin safinda yer alan bir yönetim anlayisiyla güzel sehrimiz Balikesir’i yönetiyoruz. Balikesir, emekçi kardeslerimiz sayesinde; refahi yüksek, huzurlu ve mutlu bir sehir olacak. Balikesir’i, el birligiyle isçi kardeslerimizle kalkindiracak çok daha iyi yerlere getirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA