Patronlar Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Is dünyasi, Yapimci ve Sunucu Dogukan Erdem Kutlu’nun düzenledigi iftar yemeginde bir araya geldi. Iftarda is insanlari sohbetler ederken görüs alisverisinde bulundu.

Patronlar Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi


Yapimci ve Sunucu Dogukan Erdem Kutlu, düzenlendigi iftar yemeginde ‘Patron Mutfakta’ programina konuk aldigi is insanlarini agirladi. Farkli sektörlerden 65 is insaninin bir araya geldigi etkinlikte sohbetler edilirken, görüs alisverisinde bulunuldu. Etkinlikte is insanlari yeni yatirimlari ve hedefleri hakkinda birbirleri ile sohbet etti. Küçük bir ekonomi zirvesi havasinda gerçeklesen iftar programinda, canli fasil da yapildi.

Etkinlik hakkinda degerlendirmede bulunan Dogukan Erdem Kutlu, ’’4 sezondur Türkiye’deki is dünyasina yön veren, markalasmanin hikayesini yazan kahramanlari ekranimiza çikardik. Onlari izleyiciyle bulustururken rol model olmasini istedik. Ramazan Bayrami’ndan önce bir araya gelelim istedik, bir dostumuzun mekaninda bunu gerçeklestirdik’’ seklinde konustu.



Etkinlige katilan Istanbul Vali Yardimcisi Özlem Bozkurt Gevrek, ’’4 sezondur is dünyamizin önemli insanlarini bir araya getiren programi büyük zevkle izledik. Bugün de onlarla bir araya geldik. Programin 5’inci sezonunu merakla bekliyoruz. Is insanlari ile birlikte olmak her zaman büyük zevk. Bunlar, hem Türkiye ekonomisine hem de Istanbul ekonomisine katkisi olan insanlar. Degisik bir konsept ile bir araya gelmeleri güzel bir fikir. Dogukan beyi tebrik ediyorum’’ dedi.



Programin önemine deginen Kigili Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Hilal Suerdem, ’’ ‘Patron Mutfakta’ programi, sadece bir televizyon programi olmaktan çikti, sosyal bir islev haline geldi. Burada da is insanlari ile bir araya geldik. Ramazan ayina denk gelmesi güzel bir maneviyat olusturdu. Bizde elimizden geldigi kadar Dogukan arkadasimiza destek veriyoruz. Bu sosyal olusumun daha ileri gitmesini destekleyecegiz’’ diye konustu.



Günaydin Et Restaurant’in sahibi Cüneyt Asan söyle konustu: ’’Dogukan kardesimizin programi bugün bambaska boyuta geldi. Etkinlikte ülkenin çok önemli dinamikleri yer aliyor. Bu kadar önemli dinamigi bir araya getirmek, programin ne kadar iyi gittigini göstermekte. Bir sonraki toplantimizda ise daha büyük bir salon gerçeklesecek. Yapilan program sadece bir program degil, birlestiren bir güç haline geldi. Üreten ve katma deger olusturan insanlari bir araya getirmek Dogukan kardesimize nasip oldu.’’

Etkinligin düzenlendigi Ayramin Otel’in sahibi Erdogan Demir, etkinligi düzenleyen Dogukan Erdem Kutlu’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA