Giresun Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Yapildi

Yerel seçimlerde Giresun Belediye Baskani seçilen Fuat Köse Merkez Ilçe Seçim Kurulundan mazbatasini aldiktan sonra belediyedeki devir teslim törenine katildi.

Giresun Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Yapildi
Baskan Fuat Köse mazbatasini Merkez Ilçe Seçim Kurulu Baskani Hakim Tansu Yilmaz’in elinden aldiktan sonra belediyeye geldi. Baskan Köse, belediye önünde yogun ve coskulu bir kalabalik vatandas toplulugu tarafindan karsilandi. Baskanlik makaminda gerçeklesen törende Giresun Belediye Baskan Vekili Salih Özdemir koltugu yeni Belediye Baskani Fuat Köse’ye devretti ve Köse alkislar esliginde koltuguna oturdu.

Baskan Fuat Köse, seçimlerin demokrasi söleni oldugunu belirterek “31 Mart Yerel Seçimlerinde Giresun halki tercihini bizden yana kullandi ve bizlere bu görevi layik gördü. Böyle bir sorumlugu bizlere verdigi için Giresun halkina tesekkür ediyorum. Giresun’a hizmet için bu bir bayrak yarisidir ve 5 yil boyunca bu bayragi onurla tasiyacagim” dedi.

Belediye Baskan Vekili Salih Özdemir ise Baskan Fuat Köse’yi tebrik ederek görevinde basarilar diledi.

Köse, Giresun’da yeni bir dönemin basladigini belirterek "Bundan sonra sehrimizde bir hizmet dönemi olmasi hepimizin arzusudur. Geçmis dönem belediye baskanlarimiza Giresun’umuza hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bizleri bu koltuga oturtan hemsehrilerimizi mahcup etmeyecegiz. Çalmayacagiz, çaldirmayacagiz. Kimsenin bir delikli kurusunda gözümüz olmayacak. Giresunlu’ ya layik olacagiz. Herkesin baskani olacagiz" ifadelerini kullandi.

Belediye Baskani Fuat Köse, daha sonra belediye binasi önündeki kalabalik toplulugu balkondan selamlayarak “Hep beraber basardik. Bize destek veren vermeyen herkese tesekkür ediyorum. Kimsenin degil, herkesin, tüm Giresun’un adamiyim. Ayristirmayacagiz, ötekilestirmeyecegiz. Hep birlikte Giresun’umuza güzel hizmetler yapacagiz” diye konustu.

Diger yandan Giresun’un yeni Belediye Baskani Fuat Köse, koltuga oturduktan sonra ilk icraat olarak daha önce söz verdigi gibi belediye baskanligi makam odasinin kapisini söktürdü.
Kaynak: İHA