Elektrikli Araç Kiralama Platformu Voltify Ile Araç Sarj Istasyonu Operatörü Beefull'dan Is Birligi

Elektrikli araç kiralama platformu Voltify ile yenilikçi elektrikli araç sarj istasyonu operatörü Beefull, yeni bir is birligine imza atti.

Türkiye’nin ilk elektrikli araç kiralama platformu Voltify ile yenilikçi elektrikli araç sarj istasyonu operatörü Beefull, yeni bir is birligine gitti.

Iki sirket arasinda kurulan is birligi, elektrikli araç kullanimini tesvik etmenin yani sira, sürdürülebilir enerji kullanimini da destekleyecek. Yüzde 20 oranindaki indirim, Voltify kullanicilarinin maliyetlerini düsürerek elektrikli araç kullanimini daha cazip hale getirecek. Beefull CGO’su Alper Arin, “E-Mobilite, çevremiz ve dünyamiz için önemli bir adim ve bu adimin bir parçasi olmak bize gurur veriyor” diyerek bu isbirligi ile elektrikli araç kullanicilarinin hayatlarini kolaylastirma ve enerji ihtiyaçlarini sürdürülebilir bir sekilde karsilama hedeflerine önemli bir katki sagladigini belirtti.

Voltify Kurucu CEO’su Mehmet Yigit müsterilerine sunduklari ek deger ve sürdürülebilirlik adina attiklari bu adimin önemine vurgu yapti ve sunlari söyledi: “Voltify olarak Beefull ile baslattigimiz bu yeni kampanya ile müsterilerimize en iyi elektrikli araç deneyimini yasatma misyonumuz dogrultusunda bir adim daha attik. Bu adimlarimizin sonucunda sürdürülebilir bir dünya için ülkemizde de elektrikli araçlarin diger gelismis ülkelerin hizinda yayginlasacagina inaniyoruz”.

Voltify müsterileri, bu is birligi sayesinde Beefull’un genis sarj istasyonu agindan yüzde 20 indirimli fiyatlarla faydalanabilecek.
Kaynak: İHA