Baskan Çolakbayrakdar, Seçim Sonrasi Hizli Basladi

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Mithatpasa Mahallesi’nde yaklasik 7 bin metrekare kapali alana sahip 24 sinif ve 8 adet atölyesiyle yüksek standartlarda yapilan modern ortaokulu inceledi. Kocasinan’in gelecegi ve gençleri için dur durak bilmeden çalistiklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, en ince ayrintisina kadar düsünülen okulu, 2024-2025 yili egitim ögretime hazir hale getireceklerinin müjdesini verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, Seçim Sonrasi Hizli Basladi


“Kocasinan’in gelecegi için yüksek standartlarda okul yapiyoruz”

Seçimden sonra hizli baslayan Baskan Çolakbayrakdar, saha da incelemelerde bulundu. Mithatpasa Mahallesi’nde yapimi devam eden ortaokulun çalismalarini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye yakisir yüksek standartlarda güzel bir okul daha kazandirdiklarini söyledi.



Okulun vatana, millete hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, “Mithatpasa Mahalle’mize hayirli ugurlu olsun. Yeni ortaokulumuz, önümüzdeki dönem egitim ve ögretimde hizmet vermeye baslayacak. Yüksek standartlarda olan okulun insaati tamamlanmak üzere ve önümüzdeki günlerde açilisini yapmis olacagiz. Okulumuzun içerisinde; 24 sinif, 8 adet atölye, 120 kisilik konferans salonu, 1 adet kapali spor salonu, yemekhane ve bahçesinde ise çocuklarimizin spor yapabilecekleri basketbol sahasi var. Büyük okul kompleksi, Mithatpasa Mahallemizdeki çocuklarimiza hayirli ugurlu olsun. 2024-2025 yili egitim ögretim döneminde ögrenime açilacak olan okulun yapiminda emegi olan hayirseverimiz Mehmet Altun abimize de çok tesekkür ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak çalismalarimizi ve hizmetlerimizi artirarak devam ediyoruz. Yaptigimiz hizmetlerle aydinlik gelecegimizin teminati olan çocuklarimizi yarinlara hazirliyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’inin farkli yerlerinde okullarin yapilmasi için dur durak bilmeden çalismaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA