Ünlü Sanatçilar Altieylül Ve Balikesir'in Tanitimi Yapildi

Bir TV kanalinda canli olarak yayinlanan Serhan Asker ile ’Görkemli Hatiralar’ programinin bu haftaki bölümü Altieylül ilçesinden gerçeklestirildi. TV’den canli olarak yayinlanan program hem sosyal medya hesaplarindan hem de ulusal kanaldan Altieylül ve Balikesir’in tanitimi yapildi.

Ünlü Sanatçilar Altieylül Ve Balikesir'in Tanitimi Yapildi
Altieylül Belediyesi’ne bagli Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yasam Kompleksi’nde yayinlanan ve vatandaslarin da yogun katilim saglandigi programa; ünlü Sanatçi-Oyuncu Ahmet Mekin, Ses Sanatçi Ali Ekber Eren, Belgeselci Nebil Özgentürk ve Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli katildi.

Balikesir yöresine ait ürünlerin yani sira, zeytinyaginin tanitimi ile Balikesir yöresine ait figürleri sergileyen folklor ekibi de büyük begeni topladi. Yaklasik 3 saat süren yayinda Balikesir yöresine ait tatlarinin pisirilmesiyle devam eden program Balikesir kaymaklisi da yapilarak tüm Türkiye’ye tanitildi.

Ünlü Sanatçi ve Oyuncu Müjdat Gezen telefonla canli yayina baglandi

Ünlü Sanatçi-Oyuncu Müjdat Gezen’in de telefonla canli yayina baglandigi programda Türk sinemasinin ünlü Oyuncu-Sanatçi Ahmet Mekin ile telefonla görüstü. Ünlü sanatçi Müjdat Gezen “Her hafta canli olarak yayinlanan ve Serhan Asker’in evimize konuk oluyor. Bizlere ülkemizin güzelliklerini evimize kadar getiren Serhan Asker’e de tesekkür ediyorum. Türk sinemamizin ünlü ismi Ahmet Mekin’e de iyi ki varsin. Iyi ki bizimlesin. Ahmet abim seni çok seviyoruz ve seviyorum. Yayinda bulunan Baskanimiz Hakan Sehirli’ye de ayrica tesekkür ediyorum. Çünkü bizleri abim Ahmet Mekin ile bulusturdu” dedi.

Türk sinemasinin Sultan’i Türkan Soray’da telefonla canli yayina baglandi

Ünlü Sanatçi-Oyuncu bir araya geldigi programda canli yayina Türk sinemasinin ünlü ismi Sultan’i Türkan Soray’da telefonla canli yayina baglandi. Türk sinemasinin ünlü ismi Türkan Soray birlikte oynamis olduklari ‘Selvi Boylum Al Yazmalim’ filminde Cemsit karakterini canlandiran Ahmet Mekin ile telefon baglantisiyla görüstü. Soray, “Ahmet Mekin ile ‘Selvi Boylum Al Yazmalim’ filminde birlikte oynamistik. Kendisi filmde Cemsit karakterini canlandirmisti. Güzel anlarimiz oldu. Tekrardan bizleri Ahmet Mekin ile bulusturan Baskanimiz Hakan Sehirli’ye tesekkür ediyorum. Balikesir’e Altieylül ilçemize sevgilerimi saygilarimi gönderiyorum” dedi.

Ünlü Sinema Sanatçisi Ahmet Mekin Ayakta Alkislandi

Belgeselci Nebil Özgentürk’ün Türkiye’nin ünlü sinema sanatçisi Ahmet Mekin’in belgeseli izleyicilerle bulusturdu. Ahmet Mekin’in hayatini belgesel yapan Nebil Özgentürk kendinin seslendirmis oldugu Belgeselde Mekin’in Türk sinemasina vermis oldugu degeri, hayati ve simdi yasamis oldugu Balikesir’e bagli Erdek ilçesinin konu alindigi Belgesel izleyiciler tarafindan ayakta alkislandi.”

Belgeselci Nebil Özgentürk, Ankara’dan canli yayina baglandi. Özgentürk, “Türkiye’nin ünlü sanatçisi Ahmet Mekin’in belgeselini yaparken çok duygulandim. Kendisiyle çalismaktan dolayi gurur duydum. Tekrardan Türk sinemasina vermis oldugu katkilardan dolayi da tesekkürlerimi sunuyorum. Kendisini çok çok seviyorum” diye konustu.

Baskan Hakan Sehirli, “Sizleri ilçemizde agirlamaktan büyük mutluluk duyduk

Altieylül’den Balikesir’in tanitimi yapilan programda konusan Baskan Sehirli, “Altieylül ilçemize, Balikesirimize hos geldiniz. Iyi ki geldiniz. Türk sinemasina ismini altin harflerle yazdiran Ahmet Mekin’i Altieylül ilçemizde agirlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisinin belgeselini yaparak ölümsüzlestiren Belgeselci Nebil Özgentürk’e de tesekkürlerimi sunuyorum. Tabi ki ünlü ses sanatçisi Ali Ekber Eren’de seslendiris oldugu ve ismini tasidigi ‘Ali Ekber Çiçek’in eserlerini bizlerle bulusturdu. Ayrica telefonla canli yayina baglanan Türk sinemasinin Sultan’i Türkan Soray’a ve usta oyuncu Müjdat Gezen’e de ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Sehirli, “Ikinci coskuyu sizlerle yasadik’

Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli, “Altieylül ilçemizde yapacagimiz bu gibi etkinlikler araliksiz devam edecek. Yine geçtigimiz hafta 23 Nisan coskusunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yasam Kompleksi’nde yasamistik. Ikinci coskuyu da sizlerle yasamaktan büyük keyif aldik. Organizasyonlarimiz, programlarimiz araliksiz devam edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA