Kocasinan'dan Ugurevler'e Modern Pazar Yeri

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, proje olarak taahhüt ettigi çalismalarin startini verdi. Ugurevler Mahallesi’nde yapimina baslanan aile saglik merkezi ile kapali semt pazar yerini inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, kentsel dönüsümle birlikte Kayseri’de yasayan tüm vatandaslarin memnuniyeti ve yasam kalitesini artirmayi hedeflediklerini söyledi.

Kocasinan'dan Ugurevler'e Modern Pazar Yeri
Örnek bir sosyal belediyecilik hizmeti sunduklari belirten Baskan Çolakbayrakdar, ‘Yeni Kocasinan’a her alanda oldugu gibi daha modern ve daha islevsel modern pazar yerleri kazandirdiklarini ifade etti.

Kentsel dönüsümle bölgenin ihtiyaci olan diger sosyal donatilarin da yapilacagina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; "Ugurevler Mahallesi’ne daha önce müjdesini vermis oldugumuz kapali bir semt pazar yerinin çalismalarina basladik. Ugurevler ve çevre mahallelere hizmet verecek olan pazar yeri, bölgenin ihtiyacini karsilayacakken hemsehrilerimize daha konforlu imkân saglayacak. Hayirli ugurlu olsun. Gerek pazarci esnafinin daha iyi sartlarda vatandaslara hizmet verebilmesi noktasinda, gerekse vatandaslarin daha hijyenik bir ortamda alisveris yapabilmeleri adina bu tür projelere büyük önem veriyoruz. Bu ve buna benzer çalismalarimizi artirarak devam edecegiz. 2024 ve bundan sonra taahhüt ettigimiz projeleri teker teker hayata geçirerek, vatandasimiza daha güzel bir hizmet sunmanin gayreti içerisindeyiz. Kocasinan’imiz gelisiyor, büyüyor ve güzellesiyor. Gece-gündüz demeden vatandaslarimizin isteklerini birer birer yerine getirmeye çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, bölgeyi degerli kilacak hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA