Çocuk Korosu Dinleyicilerden Tam Not Aldi

Odunpazari Belediyesi Çocuk Korosu, Hamamyolu Caddesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Çocuk Korosu Konseri düzenledi. Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt ve Eski Kültür Bakani Ercan Karatas’in da dinleyicileri arasinda bulundugu konserde çocuk korosu, bir çok eser seslendirdi.

Çocuk Korosu Dinleyicilerden Tam Not Aldi
Odunpazari Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda çok sayi da etkinlik gerçeklestirdi. Belediye, son olarak kutlamalar kapsaminda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Çocuk Korosu Konseri düzenledi.

Hamamyolu Caddesi’nde gerçeklesen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Çocuk Korosu Konseri’ne, Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt ve Eski Kültür Bakini Ercan Karakas’in yani sira çok sayida Eskisehirli katildi.

Gönül Onar’in koro sefligi yaptigi Çocuk Korosu, birbirinden güzel eserleri basari ile seslendirdi. Çocuk Korosu Konseri, dinleyicilerden tam not alarak, büyük alkis topladi.

“Eskisehir kültürde de sanatta da her zaman en önde”

Eskisehir Kitap Fuari için Eskisehir’e geldiklerini belirten Eski Kültür Bakani Ercan Karakas, “Baskanimiz davet etti, bu güzel toplantiyi duyunca ben de geldim. Gerçekten gençlerimizin, çocuklarimizin ulusal egemenlik görüsüyle burada sarkilarla, türkülerle bir araya gelmeniz çok güzel bir sey. Büyük Atatürk, 23 Nisan’da Ulusal Egemenligi çocuklara atletmis. Neden, çünkü çocuklar, bugün çocuklari yarin büyükleri. Onlar, yasami da Türkiye’yi de dünyayi da daha güzel yaparlar diye 23 Nisan’i çocuklara hediye etmis. Ve bugün siz de bunun hakkini veriyorsunuz. Hocalarimiz, çocuklarimizi çok güzel egitmisler. Onur, gurur verici bir sey. Zaten Eskisehir kültürde de sanatta da her zaman en önde. Baskanimizi, emegi geçenleri, çocuklarimizi herkesi kutluyorum. Gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: İHA