Ayvalik Turizm Sezonuna Hazirlaniyor

Turizm alaninda Kuzey Ege’nin incisi ve cazibe merkezi konumundaki Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, yaklasan sezon öncesinde hazirliklari sürüyor.

Ayvalik Turizm Sezonuna Hazirlaniyor
Ayvalik Belediyesi Fen Isleri ve Temizlik Isleri müdürlüklerine bagli ekiplerin ortak yürüttükleri çalismalarla Ayvalik’ta yeni yaz sezonu hazirliklari tamamlaniyor. Sarimsakli Badavut mevkisinde sahil boyunca yürütülen çalismalarla Ayvalik’in dogal güzellikleri titizlikle korunuyor.

Sahilde, atiklardan arindirma, kumlari temizleme islemlerini hizlandiran ekipler, bölgenin temiz ve düzenli bir görünüme kavusmasini sagliyor. Badavut mevkiindeki çalismalar, kumsalin hem estetik açidan daha güzel bir görünüme kavusmasini, hem de yerli ve yabanci turistlerin rahat ve keyifli vakit geçirebilecegi bir ortama kavusturmaya çalisiyor.

Ekipler, titizlikle yürüttükleri çalismalarla Ayvalik’in turizm potansiyeline deger katabilmek için mücadele ediyor.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, yapilan çalismalarin Ayvalik’in çevre düzenlemesi ve turizme verilen deger açisindan önemli oldugunu belirterek, Sarimsakli Badavut mevkisi sahilindeki düzenlemelerin titizlikle yürütüldügünü söyledi.



Baskan Ergin, "Kentimize gelen her vatandasimiz temiz ve düzenli bir çevrede vakit geçirsinler. Kentimizden huzur içinde keyifli hatiralarla ayrilmalarini hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA