Kavga Ihbarina Gelen Polisleri Görünce Kaçmaya Çalistilar

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde polisin ’dur’ ihtarina uymayip kaçan ve park halindeki araçlara çarpan panelvan araçtaki 4 kisiden 2’si gözaltina alindi.

Kavga Ihbarina Gelen Polisleri Görünce Kaçmaya Çalistilar
Kavaklar Caddesi’ndeki bir kafenin önünde kavga ihbarina giden polis ekiplerini gören 16 KAD 91 plakali panelvan araçtakiler, kaçmaya basladi.

Ekiplerin "Dur" ihtarina uymayan sürücü araciyla Emek Mahallesi Burç Sokak üzerinde park halinde bulunan araçlara ve resmi ekip otosuna çarparak zarar verdi. Yaklasik 15 dakikalik kovalamacanin ardindan Emek Kavsaginda sikistirilan araç durdurulurken, 28 suçtan sabika kaydi bulunan Y.A. ve mala zarardan sabika kaydi bulunan E.A. gözaltina alindi. Yapilan kontrollerde Y.A.’nin 1.65, E.A.’nin 3.59 promil alkollü olduklari belirlendi. 2 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek.

Genç kizlar polise zor anlar yasatti

Araçta bulunan genç kizlardan G.T. ve D.Y. ise polislere zor anlar yasatti. Sinir krizi geçiren ve kendini yolun ortasina atmaya çalisan genç kizlari polisler güçlükle sakinlestirip ekip otosuna bindirdi. Bu sefer araç içerisinde taskinlik yapmaya devam eden kizlar da polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA