Kabakci'dan Halk Oyunlari Ekibine Tebrik

Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunlari ekibi ile bir araya geldi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminda Batman’da yapmis olduklari gösteriden dolayi tebrik etti.

Kabakci'dan Halk Oyunlari Ekibine Tebrik
Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunlari ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Batman’in Sason ilçesinde bulunan Yunus Emre Ilkokulu ögrencileri ile muhtesem bir gösteriye imza atti. Yunus Emre Ilkokulu ögrencilerine online olarak yaklasik bir ay süren egitim sonrasinda Sason’da ögrencilerle birlikte Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunlari ekibi zeybek oyunuyla izleyenleri kendine hayran birakan bir gösteriye imza atti.

Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, bir araya geldigi halk oyunlari ekibine yaptigi ziyarette, “Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunlari ekibimiz, Türkiye’nin bir ucundan diger ucuna Batman ilimizde bulunan minik fidanlarimiza zeybek oyunuyla bir kültürel mirasimizi aktardilar. Insanlari birbirine yaklastiran, arkadasligi, dostlugu, sevgiyi, saygiyi ögreten milli birlik ve beraberlik duygularinin gelismesini saglayan halk oyunlari çalismalarini imkanlarimiz ölçüsünde destekliyoruz. Bu güzel gösteride emegi geçen basta Il Temsilcimiz Mehmet Polat’a ve ekibine tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA