Baskan Sariyildiz, Ilk Nikahini Kiydi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baskani Hosyar Sariyildiz, göreve baslamasinin ardindan ilk nikahini kiydi.

Baskan Sariyildiz, Ilk Nikahini Kiydi
Akdeniz Belediye Baskani Hosyar Sariyildiz, Akdeniz Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçeklesen törende, Seher Askay ile Salih Akin çiftinin ve ailelerinin mutluluguna ortak oldu. Sariyildiz, genç çiftlere nikah cüzdanlarini vererek ömür boyu saglik ve mutluluk diledi.

Evlilikte, karsilikli sevgi ve sayginin korunmasinin önemine dikkat çeken Sariyildiz, "Genç arkadaslarimizin evliligini gerçeklestirdigimiz bu tören, ayni zamanda belediye baskani olarak da kiydigimiz ilk nikah. Bu vesileyle çiftimizin ve ailelerinin sevinçlerini, heyecan ve mutluluklarini da paylasmis olduk. Mutlu ve huzurlu bir evliligin sirri, karsilikli sevgi, saygi ve dayanisma içinde olabilmektir. Güzel ve örnek bir evlilige adim atmanizi diliyorum. Evliliginizin hayirli olmasini diliyor, sizlere, ailelerinize ve sevdiklerinize ömür boyu saglik ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Sariyildiz, evlilige adim atan gençlerden ve sahitlerden onay aldiktan sonra çiftin nikahini gerçeklestirdi, ardindan aile cüzdanini salondan yükselen alkislar esliginde geline teslim etti.
Kaynak: İHA