Sözünü Tutan CHP Lideri Özel, Büyüksehir Belediyesine Kirmizi Motosikletle Gitti

Denizli’de kazandiklari belediyelere ziyaret ve tebrik etmeye gelen CHP Genel Baskani Özgür Özel, Il Baskaninin seçim sürecinde verdigi söz üzerine il binasindan Denizli Büyüksehir Belediyesine kadar kirmizi motosiklet ile geldi.

Sözünü Tutan CHP Lideri Özel, Büyüksehir Belediyesine Kirmizi Motosikletle Gitti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinden zaferle çikan belediye baskanlarini tebrik etmek amaciyla Denizli’ye geldi. Genel Baskan Özel’in Denizli’de ilk duragi CHP Il Baskanligi oldu. CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri öncesi Denizli Büyüksehir Belediyesi seçimlerini partisinin kazanmasi durumunda CHP Denizli Il Baskani Ali Osman Horzum’a söz verdigi üzere kirmizi motosiklet ile belediye binasina geldi. Vatandaslarin yogun sevgi gösterileri arasinda Delikliçinar Meydani’ndan giris yapan CHP Genel Baskani Özgür Özel, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nu ziyaret ederek çalismalarinda basarilar diledi.

31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nden önce Denizli’de gerçeklesen mitingde CHP Il Baskani Ali Osman Horzum’un “Büyüksehir Belediyesini kazanmamiz halinde meydanda kirmizi motosiklet ile tur atacagim” sözleri akillara geldi. Il Baskani Horzum’un bu sözleri üzerine Genel Baskan Özel, Büyüksehir Belediyesine motosiklet ile geldi. Kapida daire baskanlari ve personel ile selamlasan Baskan Özel, daha sonra baskanlik makamina geçerek Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nu tebrik etti.
Kaynak: İHA