Eyüpsultan'da Yavru Kediyi Ezdi Ardindan Yoluna Devam Etti, O Anlar Kamerada

Eyüpsultan’da bir sürücü, sokakta gezen yavru kediyi ezerek yoluna devam etti. Dehset anlarina sahit olan kadin; yavru kedisini ezerek ölümüne neden olan sürücü hakkinda suç duyurusunda bulunacagini ve yakalanmasini istedigini söyledi. Sürücünün kediyi ezerek yoluna devam ettigi anlar kameraya yansidi.

Eyüpsultan'da Yavru Kediyi Ezdi Ardindan Yoluna Devam Etti, O Anlar Kamerada
Olay 22 Nisan’da 14.40 siralarinda Eyüpsultan Sakarya Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre Sabiha Yilmaz, komsusu ile sokakta yürürken kendisinin besledigi 6 aylik kediyi bir sürücü, ezerek üzerinden geçti. Kedi orada ölürken, olay ani güvenlik kamerasina yansidi. Sokaktaki bir güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde kediyi ezen sürücünün yoluna devam ettigi görüldü.

Kedinin sahibi Sabiha Yilmaz, kediyi ezerek ölümüne neden olan sürücü hakkinda suç duyurusunda bulunacagini söyledi.



“O anda geçirdigim sinir krizinin, öfkemin haddi, hesabi yok”

Yasadigi anlatan kedinin sahibi Sabiha Yilmaz, “Çok üzgünüm. Bir arabanin bilerek ve canice 6 aylik büyüttügüm kedinin, canlarin canina kiymasi. Bunu bilerek ve isteyerek yapip, yoluna devam etmesi. O anda geçirdigim sinir krizinin, öfkemin haddi, hesabi yok. Çünkü bu ara sira olan bir olay. Ilk defa basimiza gelen bir sey degil dikkatsizlik söz konusu. Bu zanli ile ilgili suç duyurusunda da bulunacagim. Herkesin bu canice islenen suçlunun bir an önce bulunmasini istiyorum. Bunun sadece burada gerçeklesen bir olay oldugunu düsünmüyorum” dedi.



“Hiçbir sey yokmus gibi ezip gidiyor”

Kediyi ezen sürücüyle ilgili konusan Sabiha Yilmaz, “Komsum ile beraber tam buradaydim. Arkam dönüktü. O esnada olay gerçeklesiyor. 6 aylik kedimi bodrum katinda besliyordum. Daha ufaktilar tam anlamiyla sokagi bilmiyorlar. Gelen araba gördüm yavasti. Yavas olmasina ragmen kedi arkamda oldugu için onu ezip geçmesi için, bizi ezip geçmesi gerektigini düsündü. Bu esnada kedi rögardan bir sey çiktigini görüyor. Önce yalniz geliyor. Kameraya yansidigi gibi bunu bilerek 20 - 30 kilometre hizla gelen bir arabadan bahsediyoruz, görmemesi imkansiz. Araç kullandigi esnada telefon da kullanmiyor. Bu arabayi kullanani tespit ettik. Geçerken hiçbir sey yokmus gibi yoluna devam ediyor. Yukaridaki komsum beni uyariyor. Hiçbir sey yokmus gibi ezip gidiyor” seklinde konustu.



“Karakola gidip suç duyurusunda bulunmak istiyorum”

Olayin adli sürecinin baslayacagini ifade eden Sabiha Yilmaz, “Arkasindan bagirmama ragmen duymadi. Araç giderken arkasina bakmistir. Üzerinden bir kedinin degil bir tasin üzerinden geçerken sürücüler arkasina bakar, kontrol eder. O kediyi ezdigini gördü. Arkasina bakti ve yoluna devam etmeye çalisti. Karakola gidip suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Çünkü bunlarin cezalari var. Kanunlarin belirlediklerine göre bunlarin cezalari var. Onlarin uygulanmasini istiyorum. Yasalarin degismesi gerektigine inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Bir güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde arabanin kedinin üstünden geçtigi an ve kedi sahibi Sabiha Yilmaz’in verdigi tepkiler görülüyor.
Kaynak: İHA