Dalaman'da Yeni Dönem Muhtarlar Toplantisi Yapildi

Dalaman Kaymakamligi, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi mazbatalarini alan mahalle muhtarlariyla ilk toplantisini gerçeklestirdi.

Dalaman'da Yeni Dönem Muhtarlar Toplantisi Yapildi


Dalaman Kaymakamligi, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nin ardindan göreve baslayan mahalle muhtarlari ile yeni dönemin ilk toplantisini yapti. Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta’nin baskanlik ettigi toplanti, ilçenin önde gelen yöneticilerini ve muhtarlari bir araya getirdi.

Toplantiya, Garnizon Komutani Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Belediye Baskani Sezer Durmus, Ilçe Emniyet Müdürü, Ilçe Jandarma Komutani, Ilçe Milli Egitim Müdürü, Ilçe Nüfus Müdürü, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü, Orman Isletme Müdürü ve seçilen muhtarlar katildi.



Toplantida, muhtarlarin sorumluluk alanlari, mahallelerin ihtiyaçlari ve gelecek dönemde gerçeklestirilmesi planlanan projeler ele alindi. Ayrica, ilçenin genel güvenligi, egitim kalitesi ve sosyal hizmetlerin iyilestirilmesi gibi konular da gündeme geldi. Katilimcilar, ilçenin kalkinmasi ve halkin refahi için ortak çalisma yürütme konusunda fikir birligine vardi.

Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta, toplantinin ardindan yaptigi açiklamada, “Mahalle muhtarlarimizla birlikte ilçemizin her kösesine hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Bugün gerçeklestirdigimiz toplanti, bu hedefe ulasmak için atilan önemli bir adim oldu” dedi.

Kaynak: İHA