CHP Lideri Özel'den Baskan Çavusoglu'na Övgü

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nu ziyaret etti. CHP Genel Baskani Özgür Özel ziyarette, Baskan Çavusoglu’na basarilar dileyerek, “Denizli ittifaki, Türkiye ittifaki kazandi” dedi.

CHP Lideri Özel'den Baskan Çavusoglu'na Övgü


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye geldi. CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri öncesi Denizli Büyüksehir Belediyesi seçimlerini partisinin kazanmasi durumunda CHP Denizli Il Baskani Ali Osman Horzum’a söz verdigi kirmizi motorsiklet ile belediye binasina geldi. Vatandaslarin yogun sevgi gösterileri arasinda Delikliçinar Meydani’ndan giris yapan CHP Genel Baskani Özgür Özel, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nu ziyaret ederek, çalismalarinda basarilar diledi. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Baskanim sehrimize, Denizli’mize hos geldiniz. Sizleri burada agirlamak bizim için büyük bir onur. Türkiye’de baslattiginiz degisim yolculugunun Denizli’de taçlaniyor olmasi bizim açimizdan bir keyif. Bu sürecin içinde gerek sahsima, gerek Denizli örgütüne duymus oldugunuz güvenden dolayi sizlere çok tesekkür ediyorum. Bizler de umarim sizleri mahcup etmemisizdir ki bu yolculugumuzun sonunda sizleri Denizli Büyüksehir Belediyemizde agirliyoruz” dedi.



“Denizli ittifakina, Türkiye ittifakina minnettariz”

CHP Genel Baskani Özgür Özel de, seçim sonrasi 2018’de Çorlu’da yasanan tren kazasi davasini takip etmek için gittikleri Tekirdag’din ardindan ilk ziyareti Denizli’ye yaptiklarini ve keyifli bir ziyaret gerçeklestirdiklerini belirtti.

CHP lideri Özel, “Dün gece Denizli’de kaldim bu sabah Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönettigi Denizli Büyüksehir ve Merkezefendi ilçesinde uyandim, birazdan hemen yanimizda olan Pamukkale’miz var. Denizli’de 4 küçük ilçe belediyesi hariç bütün belediyeleri CHP kazandi. Bunu tek basina partiye mal etmiyoruz, Denizli ittifaki, Türkiye ittifaki kazandi. Denizli’deki uzun yillardir mücadele eden çok sevgili sosyal demokratlar, Cumhuriyet Halk Partililer Denizli ittifakini kurdular. Her görüsten insanlarla bu ülkenin vatanina, bayragina saygili olan herkesle el ele, omuz omuza kazandik. Denizli ittifakina, Türkiye ittifakina minnettariz” ifadelerini kullandi.

“Baskanlik makamina Denizlililer kimi seçtiyse, O oturur”

Genel Baskan Özel, Baskan Çavusoglu’nun makam koltuguna oturmasini rica ettigini ifade ederek konusmasina söyle devam etti; "Baska siyasi partilerin liderleri geliyorlar ve belediye baskanin koltuguna oturuyorlar. Bu koltuga bir kisi oturabilir, Denizlililer kimi seçtiyse O oturur. Cumhuriyet Halk Partisi lideri olmak, siyasi parti lideri olmak kamu görevini yapan birisinin partisinden seçilmis oldugu koltugunu hak etmis anlamina gelmez. Bu koltuga 5 yil boyunca Denizlililer Nuri Çavusoglu’na otur dedi.

Bu koltuk onun koltugudur. Nuri Baskan bu koltukta oturdukça tüm Denizli’ye karsi sorumlulugu vardir. Oy veren, vermeyen herkese karsi sorumludur " diye konustu.



Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nun hiçbir ayrim etmeksizin kent geneline hizmet edecegini vurgulayan Genel Baskan Özel konusmasina söyle sürdürdü; “Ben kendisini biliyorum. Il Baskanligi yaptigi süreçte, parti meclisindeki görevinden, Denizli Büyüksehir Belediyesi adayligi sürecinden biliyorum. Son derece enerjik ve çaliskan bir arkadasimiz. Denizli’nin de birikmis sorunlarini çözecek. Kamuoyunda çokça konusulan borçlarini ödeyecek, hizmeti aksatmadan sürdürecek” dedi.



Konusmalarin ardindan CHP Genel Baskani Özgür Özel, Denizli Büyüksehir Belediyesi Seref Defterini imzaladi.
Kaynak: İHA