Aksaray'da Emekliler Ücretsiz Tiras Ediliyor

Aksaray’da belediye tarafindan olusturulan kuaför salonunda emekliler ücretsiz olarak tiras ediliyor. Hizmetin çok verimli oldugunu belirten Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, “Sosyal belediyecilik modelini en basarili uygulayan belediyeyiz” dedi.

Aksaray'da Emekliler Ücretsiz Tiras Ediliyor
Aksaray Belediyesine ait kuaför salonu, emekli dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye basladi.

Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacagi berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakimi yapiliyor. Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00’dan itibaren hizmet vermeye baslayacak. Talepler dogrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verebilecek. Belediye Baskani Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak sehirde yasayan 7’den 70’e herkese hizmet verdiklerini söyledi.

Aksaray Belediyesi’nin daha öncesinde devam eden mobil kuaför hizmetinin yine devam edecegini hatirlatan Baskan Dinçer, “Belediye olarak mobil kuaför hizmetimiz devam ediyor. Özellikle rahatsizlik nedeniyle evinden çikamayan yasli, hasta, engelli bireylerimize evde kuaför hizmetimiz sürüyor” seklinde konustu.

“Sosyal ihtiyaçlarin karsilanmasi noktasinda bize talepte bulunan hemen hemen her ailemize ulastik” diyen Baskan Dinçer, Aksaray Belediyesi’nin sosyal hizmetleri en etkin yürüten belediyeler arasinda gösterildigini, sehir genelinde yardima ihtiyaç duyan her ailenin yaninda yer aldiklarini söyledi.

Aksaray Belediyesi olarak örnek teskil eden yeni bir projeyi daha baslattiklarini dile getiren Baskan Dinçer, “Emeklilerimizin ve yasli büyüklerimizin kisisel ihtiyaçlarini karsilamak için böyle bir hizmeti baslattik. Belediyemize ait Berber Salonumuz, Emekliler Dinlenme Evi bahçesinde hijyenik ve steril bir ortamda hizmet vermeye basladi.

Emeklilerimiz ücretsiz bir sekilde berber hizmeti alabilecekler. Büyüklerimizin hayir duasini almanin en büyük kazanç oldugunu biliyoruz. Bu yüzden toplumumuzda herkesin, bize ihtiyaç duydugu her an yanlarinda olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA