Baskan Tetik, Çerçioglu'nu Makaminda Agirladi

Nazilli Belediye Baskani Ertugrul Tetik, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu makaminda agirladi. Hayirli olsun ziyaretine geldigini ifade eden Baskan Çerçioglu, “Nazilli Belediyesi’ne kapilarimiz sonuna kadar açik. Ertugrul Tetik ister Aydin Büyüksehir Belediyesi yapar” dedi.

Baskan Tetik, Çerçioglu'nu Makaminda Agirladi
Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 30 yil sonra belediyeyi CHP’ye kazandiran Dr. Ertugrul Tetik’i makaminda hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi. Ziyarette Çerçioglu ve Tetik’in yani sira CHP Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi, CHP Nazilli Ilçe Baskani Asli Ökmen, belediye baskan yardimcilari, büyüksehir daire baskanlari hazir bulundu.

Baskan Çerçioglu Nazilli Belediyesi önünde çiçekle karsilandi. Daha sonra herkesi selamlayan Çerçioglu, Belediye girisinde Zabita Mangasi tarafindan karsilandi.

“Nazilli’ye güzel hizmetler yapacagiz”

Nazilli’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyacagini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Ilk olarak ziyaretlere geçen hafta Efeler, bugün önce Kuyucak ve simdide Nazilli Belediye Baskani Ertugrul Tetik’i ziyaret ettik. Baskanimizi resmi olarak il baskanimizla beraber hayirli olsun dedik kutladik. Tabi ki daha önce beleye baskanlarimizla oturduk. Neler yapabilirizi, nasil yol haritasi izleyecegimizi konustuk. Çerçeveyi çizdik, ilerleyen zamanlarda içini doldurmaya baslayacagiz. Ben çok degerli belediye baskanimla Nazilli’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyacagim. Tabi benim Nazilli çok önemli. Zaten önceden de oldukça büyük hizmetlerde bulunduk. Ama Ertugrul baskanimla beraber eminim daha güzel hizmetler yapacagiz. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman Nazilli Belediyesi’nin yanindayiz. Çalismalarimiz son hiziyla devam edecek. Nazilli Belediyesi’ne kadar kapilarimiz sonuna kadar açik. Ertugrul Tetik ister Aydin Büyüksehir Belediyesi yapar. Bundan sonra çok is yapacagiz” dedi.

“Arkamizdaki en büyük güç Özlem baskanimiz”

Çerçioglu’nun ilk günden çok destek verdigini dile getiren Nazilli Belediye Baskani Ertugrul Tetik, “Baskanim bizi onurlandirdi, gururlandirdi. Buraya gelmekle bize seref verdi. Bütün seçim süresince de söyledim; hakikaten arkanizda Aydin Büyüksehir Belediyesi Özlem Çerçioglu gibi bir baskan olunca son derece insan rahat ediyor. Inanin önümüzdeki dönem hizmetlerimizi çok iyi yapacagiz. En büyük güvencemizde Özlem Çerçioglu olacak. Çünkü gerçekten bize çok destek veriyor. Seçimi kazandik ilk günlerden desteklerine basladi.

5 sene boyunca bu devam edecek. Göreceksiniz ki 5 sene sonra Nazilli’yi taniyamayacaksiniz. Yönetimi taniyamayacaksiniz. Halkin yönetimde oldugu sosyal bir belediye olacak. Sunu da herkes bilsin arkamizdaki en büyük güçte Özlem baskanimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin sonunda Baskan Çerçioglu, Nazilli Belediye Baskani Ertugrul Tetik’e Büyüksehir tarafindan yetistirilen zeytin agaçlarindan elde edilen bir sise zeytinyagi ve lokum hediye etti.
Kaynak: İHA