Antalya'da 170 Süpheli Tutuklandi

Antalya’da son bir haftada 293 bin 777 sahis hakkinda sorgulama yapildi. 906’si aranan sahis olmak üzere 2 bin 246 sahis yakalandi, adli makamlara sevk edilen 170 sahis tutuklandi. 255 bin 679 araç ve 10 bin 069 motosiklet incelendi; çalinti 4 otomobil, 7 motosiklet ele geçirildi.

Emniyet Müdürlügü asayis birimlerince son 1 haftada; “kasten yaralama, taksirle öldürme, kasten yaralama, hirsizlik ve cinsel suçlar” basta olmak üzere meydana gelen asayis olaylari, günübirlik konaklama yerleri uygulamasi ve aranan sahislara yönelik yapilan çalismalarin sonucu açiklandi.

293 bin 777 sahis hakkinda sorgulama yapildi. 906’si aranan sahis olmak üzere 2 bin 246 sahis yakalandi, adli makamlara sevk edilen 170 sahis tutuklandi. 255 bin 679 araç ve 10 bin 069 motosiklet incelendi, çalinti 4 otomobil, 7 motosiklet ele geçirildi.

Günübirlik konaklama yerleri uygulamasinda; 332 kayitli günübirlik tesisi ve 81 kayitsiz günübirlik tesisi ile toplam 708 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi. Anlik veri göndermedigi tespit edilen 15 isletmeye "konaklayan kaydi yapmamaktan", 3 sahsa "kayit disi günübirlik kiralama yaptirmak" suçundan cezai islem uygulandi.

Yapilan çalismalar neticesinde; 41 adet atesli silah, 200 adet fisek ve 4 adet kesici alet, hirsizlik malzemesi 2 adet bisiklet, 2 adet cep telefonu ile çok sayida gida, giyim esyasi ve para ele geçirildi.
Kaynak: İHA