Ölümden Kurtardigi Müsterisinin Tirasini Da Tamamladi

Bursa’da tiras oldugu sirada dili bogazina kaçan kisiyi berberi kurtardi. O anlar güvenlik kamerasina anbean yansirken tirasa devam eden kahraman berber o anlari anlatti.

Ölümden Kurtardigi Müsterisinin Tirasini Da Tamamladi
Olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Çirpan Mahallesi’nde bir berber dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tiras olmak için berbere gelen vatandas sakal tirasi esnasinda dilini bogazina kaçirarak nefes alamamaya basladi.

Müsterisinin nefesinin kesilerek baygin hale geldigini anlayan Muhammet Bayraktar (50), elini müsterisinin agzina sokarak dilini çikardi.

Tedaviyi kabul etmeyip tirasa devam ettiler

Daha sonra müsterisine su veren Bayraktar, müsterisinin “Iyiyim” demesi üzerine tirasina kaldigi yerden devam etti. O anlari anlatan Bayraktar, “Tiras yapma asamasina geldim. O arada müsterimin rengi morarmaya basladi.

Sesi de çikmayinca hemen agzini açmaya çalistim. Parmagimi dislerinin arasindan agzina soktum. Dili geriye dogru kabarmisti. Bu yüzden de nefes alamiyordu. Dilini çekince nefes almaya basladi ve ben de rahatladim. Daha sonra da tedaviyi kabul etmeyince ben de tirasima kaldigim yerden devam ettim. Ben de 4 yil önce hali sahada çarpisip yere düsmüstüm. O an aklima geldi, benim de dilim bogazima kaçmisti” diye konustu.

Kaynak: İHA