MEB Tarafindan Çocuklar Için 23 Nisan'a Özel Hazirlanan 'Gazete Çocuk'' Yayimlandi

Millî Egitim Bakanliginca (MEB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla hazirlanan "Gazete Çocuk" yayimlandi.

MEB Tarafindan Çocuklar Için 23 Nisan'a Özel Hazirlanan 'Gazete Çocuk'' Yayimlandi
Millî Egitim Bakanligi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için hazirlanan içinde çocuklar için özel etkinlikler, merakli minikler için bilimsel bilgiler, öyküler ve daha birçok içerigin yer aldigi "Gazete Çocuk” yayimlandi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Millî Egitim Bakani Yusuf Tekin, 6 farkli okuldan gelen ögrencileri makaminda agirladi, minik gazetecilerin sorularini yanitladi. "Gazete "Çocuk"ta yayimlanan röportajda, minik gazeteciler, Bakan Yusuf Tekin’e ögrencilik hayatindan, günlük yasamina birçok soru yöneltti, ortaya eglenceli diyaloglar çikti.

Ayrica, "Gazete Çocuk"ta, spordan bilim dünyasina, sanattan is dünyasina çocuklar için rol modeli olabilecek ünlü isimlerin çocukluk fotograflari ile çocuklar için gönderdikleri mektuplar da yer aldi. Türkiye’nin çesitli illerinden çocuklarin özenle hazirladigi siir, deneme, öykü ve resimler de "Yarinlarimizin Kaleminden 23 Nisan" bölümünde minik okurlar için yer buldu.
Kaynak: İHA