4. Sinif Ögrencisi Polat, Pursaklar Belediye Baskani Oldu

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla kendisini ziyaret eden Gümüsoluk Ilkokulu 4.sinif ögrencisi Ibrahim Polat’a koltugunu devretti.

4. Sinif Ögrencisi Polat, Pursaklar Belediye Baskani Oldu
Belediye Baskani Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla kendisini ziyaret eden Gümüsoluk Ilkokulu 4.sinif ögrencisi Ibrahim Polat’i makaminda kabul etti. Baskan Çetin, 4. Sinif ögrencisi Polat’a Pursaklar Belediye Baskani koltugunu devrederken genç baskanin, isteklerini ve temennilerini dinledi. Taleplerinin ardindan minik baskan, belediye çalismalari hakkinda merak ettikleri sorulari Baskan Ertugrul Çetin’e yöneltti.

“Azimle ve gayretle çalisarak insallah bizlerden bu koltugu devir alacaklar”

Yarinlarda bu makamlari dolduracak olan çocuklarin, ülkeyi daha iyi noktalara tasiyacaklarina olan inançlarinin tam oldugunu belirten Çetin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami münasebetiyle baskanlik koltugumuzu Gümüsoluk Ilkokulu 4.sinif ögrencisi Ibrahim Polat oglumuza devrettik. Azimle ve gayretle çalisarak insallah bizlerden bu koltugu devir alacaklar. Baskanimizdan aldigimiz talimatlar ile çalismalarimizi sürdürecegiz. Ziyaretleri ile beni mutlu eden minik ögrencilerimiz basta olmak üzere bizlere gelecege dair umutlar veren tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Kiliçgil, Gümüsoluk Ilkokulu müdürü ve ögretmenleri de Çetin’e kendilerini kabul ettikleri için memnuniyetlerini dile getirirken Pursaklar’i marka sehir haline getiren Baskan Çetin’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA