Osmangazi 23 Nisan'a Hazir

Osmangazi Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla muhtesem bir kortej programi hazirladi. Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, 23 Nisan’in coskuyla yasanacagi kortej yürüyüsüne tüm çocuklari ve ailelerini davet etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. Yili, Osmangazi’de coskuyla kutlanacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarina armagan ettigi bayram için dev bir kortej programi hazirlayan Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan heyecanini ve sevincini tüm kente yayacak. 23 Nisan Sali günü saat 14.00’da Zafer Plaza Meydani’ndan baslayacak olan bayram korteji, Cumhuriyet Caddesi boyunca ilerleyecek ve Abdal Meydani’nda son bulacak. Osmangazi Belediyesi, kortejin geçecegi güzergahi, Türk Bayragi ve Atatürk posterleriyle donatarak bayrama hazirladi. Kortejde, bando esliginde yürüyecek olan çocuklar, bayramlarini doyasiya kutlayacak.

Korteje katilarak çocuklarin bayram coskusuna ortak olacak olan Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir gurur ve cosku içinde kutlayacagiz. Tüm çocuklarimizi ve Osmangazi sakinlerini bu dev korteje davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA