Marmaris'te Makam Koltugu Minik Baskanlarin Oldu
Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu minik ögrencilere devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. yili kutlamalari kapsaminda bugünle özdeslesen makam sahiplerinin koltuklarini miniklere devretmesi gelenegi de devam etti. Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü de koltugunu sembolik olarak Sehit Nedip Cengiz Eker Ilkögretim Okulu’ndan Alp Turan Bayat, Arya Erbay ile Çagdas Bilim Koleji’nden Kuzey Sarp Fidan, Deniz Naz Uysaler ve Derin Su Sözer’e devretti. Ögretmenleri esliginde Baskan Ünlü’yü ziyaret eden minik çocuklar sirayla ‘belediye baskani’ sifatiyla taleplerini dile getirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin dünyada tek oldugunu söyleyen minik çocuklar, bu bayrami çocuklara armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tüm dünya çocuklari adina tesekkür etti.
Çocuklara talimatlarini soran Baskan Acar Ünlü ise “Alp Turan, Arya, Kuzey Sarp, Deniz Naz ve Derin Su dünyanin incisi Marmaris’imizin bugünkü belediye baskanlari oldu. Verdikleri talimatlarla kentimize deger katan kiymetli baskanlarimizin dediklerini en kisa sürede gerçeklestirecegiz. Bu vesileyle gelecegimizi insa edecek yegane varligimiz olan çocuklarimiza sevgilerimi iletiyorum” ifadesini kullandi.
