Güngören'de Bir Apartmana Ates Açildi

Istanbul Güngören’de bir apartmana kimligi belirsiz kisiler tarafindan ates açildi.

Güngören'de Bir Apartmana Ates Açildi
Olay, saat 18.30 siralarinda Güngören Günestepe Mahallesi’nde meydana geldi. Iddialara göre, kapsonlu 2 kisiden biri bir binaya ates açti. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Açilan ates sonucu apartmanda bulunan 3 dairenin camlari kirilirken, olayda herhangi bir can kaybi veya yaralanma olmadi. Polis ekipleri, yaptiklari incelemede sokakta 13 adet mermi kovani buldu. Polis ekipleri saldiriyi gerçeklestiren süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Evlerinin camindan içeri kursun giren Idris Uzak, “Bildigim kadariyla mahalleden 2 kisi geçiyor, üstlerinde kapsonlari var. Kosarak binaya 12 ya da 13 adet mermi sikiyorlar. Zaten bu bina aile binasi, neden olduguyla ilgili hiç fikrimiz yok. Sonrasinda polisler geldi, arastirma yaptilar. Umarim bulunurlar, sonuçta içeride babamiz, ailemiz oturuyordu. Kursun bizim daireye de girdi, o sirada babam içeride oturuyordu. Bir kursun isabet etti dairemize. Sanirim 2 tane siktilar, çünkü içeride 2 çekirdek mevcut. Umarim suçlulari yakalarlar” diye konustu.

Bina sakinlerinden Yazdan Yücel ise, “Ben isten geldigimde saat 18.28’di. Komsularim bana telefon açti, ’Agabey neredesin, binayi kursunladilar’ diye. 13 mermi kovani varmis caddede. Kamera kayitlarina baktik. Kayitta kisilerin kostuklari belli oluyor ama yüzleri belli olmuyor. Iki üst komsumdan bir tanesinin tam tavanina gelmis. Alt giristeki komsumun oturma odasina gelmis. Bütün komsularda birbirimizin anahtari var ama neden oldugunu çözemedik” dedi.

Kaynak: İHA