Araçlarini Yola Park Ederek Trafige Kapatan Sürücüler Tepkiye Neden Oldu

Izmir’in Karabaglar ilçesinde çok sayida sokak, sorumsuz sürücülerinin ulu orta araçlarini park etmesiyle geçislere kapatildi. Sokaklarin hangi amaçla kapatildigina anlam veremedigini belirten Ali Uludag isimli vatandas, “Nasil bir zihniyetle, hangi amaçla yapildigini da anlayamadim. Insan buradan geçemeyecek mi?” dedi.

Araçlarini Yola Park Ederek Trafige Kapatan Sürücüler Tepkiye Neden Oldu
Izmir’in Karabaglar ilçesi Bozyaka Semti’nde çok sayida sokak, sürücülerin araçlarini ulu orta park etmesi nedeniyle geçislere kapatildi. Bazi sürücüler gitmek istedikleri güzergahin araçlar tarafindan kapatildigini görerek yön degistirirken, ara sokaklardaki hatali parklardan dolayi da trafik yogunlugu olustu.

“Nasil bir zihniyetle, hangi amaçla yapildigini da anlayamadim”

2962 sokak ile çevresindeki çok sayida sokagin araçlarla kapatilmasini degerlendiren 35 yasindaki Ali Uludag isimli vatandas, “Sürücülerin çok yanlis yaptigini düsünüyorum. Bir ambulans gelse, itfaiye gelse nasil geçecek? Allah göstermesin birinin basina bir sey gelse ambulans geçemeyecek. Hastaneye gidene kadar ölebilir de. Asagidaki sokagi da gördüm ayni sekilde yolu kapatmislar. Nasil bir zihniyetle, hangi amaçla yapildigini da anlayamadim. Insan buradan geçemeyecek mi? Bu bölgeyle ilgilenen trafik polislerine veya belediyeye duyurulur, biz sikayetçiyiz bu konudan” dedi.

Öte yandan, olusabilecek herhangi bir acil durumda 112 Acil Saglik ve itfaiye araçlarinin sokaklara girmesini engelleyecek durumda sürücüler tarafindan araçlarin sorumsuzca park edilmesi pes dedirtirken, civarda yasayan vatandaslar ise yetkililerin konuya ilgi göstermesi gerektigini belirttiler.
Kaynak: İHA