Kayip 3 Çocuktan Sevindiren Haber

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kendilerinden 1 günden fazla bir süre haber alinamayan 3 ilkokul ögrencisinden sevindiren haber geldi. Yollarini kaybettikleri iddia edilen ve önceki geceyi bir camide geçiren çocuklar, caddede yürürken bulundu.

Kayip 3 Çocuktan Sevindiren Haber


Pamukkale ilçesine bagli Anafartalar Mahallesi 2167 Sokakta ikamet eden Cafer Sadik Abalioglu Ilkokulu 4. sinif ögrencisi Ayaz Yalçin (10), önceki gün okuldan geldikten sonra evden “Arkadaslarimla gezmeye gidecegim” diyerek ayrildi. Eve geri dönmeyen ve ailenin tüm aramalarina ragmen bulunamayan Ayaz Yalçin için polise kayip ihbarinda bulunuldu. Evden gezmek için çikan ve eve geri dönmeyen Ayaz ve iki yabanci uyruklu arkadasinin bulunmasi için genis çapli arastirma baslatildi.

Kendilerinden 1 günden daha fazla bir süre haber alinamayan 3 çocuktan sevindiren haber bu sabaha karsi geldi. Gezmek için Çinar Meydanina giden çocuklarin, daha sonra Incilipinar Parkina dogru gittiklerinde yollarini kaybettikleri, eve dönemeyen çocuklarin geç olunca geceyi bir camide yatarak geçirdikleri belirtildi. Bu sabaha karsi Denizli Devlet Hastanesi arkasi Fatih Caddesinde görülen çocuklar, ihbar üzerine polis tarafindan bulundu. Ailelerini korkutan çocuklar, ifadelerinin alinmasindan sonra ailelerine teslim edildi.
Kaynak: İHA