Istanbul'da Yeni Mekanina Ates Açilan DJ O Anlari Anlatti Açiklamasi 'Mekanin Içerisinde 100 Kisiye Yakin Müsteri Vardi'

Beyoglu’nda çalistigi bir mekandan ayrilarak baska mekanda ise basladigi için eski patronlarinin tuttugu tetikçi tarafindan Esenyurt’taki evinin önünde silahli saldiriya ugrayan DJ’in, bu kez de yeni çalistigi isyerine ates açildi. Saldiri ani kameralara yansirken, DJ Muharrem Ülker, “Mekanin içerisinde 100 kisiye yakin müsteri vardi. Bunlara bir an önce gereginin yapilmasini istiyorum” dedi.

Istanbul'da Yeni Mekanina Ates Açilan DJ O Anlari Anlatti Açiklamasi 'Mekanin Içerisinde 100 Kisiye Yakin Müsteri Vardi'
Esenyurt Incirtepe Mahallesi’nde geçtigimiz hafta Persembe günü saat 04.00 siralarinda meydana gelen olayda, Beyoglu Gümüssuyu semti Ömer Avni Mahallesi’ndeki bir mekanda Disk Jockey’lik (DJ) yapan Muharrem Ülker (36), bir süre önce isten ayrilmisti. Bu süre zarfinda baska bir mekanla anlasan Ülker, yeni isyerinde çalismak için harekete geçmisti.

Eski patron “geregini yapariz” mesaji demisti

Ancak iddiaya göre, mekanin patronlari Mehmet Mesut D. ve Veysi T., Ülker’in isten ayrilmasina ve baska bir mekana geçmesine sinirlenmisti. Bunun üzerine Veysi T., Ülker’in de bulundugu mesajlasma uygulamasindaki gruba “Sen düsündügüm yere gitmeyi düsünüyorsan eger, biz de gerekeni yapariz” içerikli bir mesaj atmisti. Mesaja cevap vermeyen Ülker ardindan gruptan ayrilmisti.

“Görkem ve Veysi’nin selami var” deyip saldirmisti

Bu süre içerisinde DJ Muharrem Ülker, Bagcilar Mahmutbey’deki yeni isyerinde çalismaya baslamisti. Eski patronlarindan tehdit mesajlari almaya devam eden Ülker, geçtigimiz hafta Persembe günü sabaha karsi çalistigi yeni mekanindan araca binerek ayrilmisti. Ülker, Esenyurt’taki evine gitmek için binanin kapi sifresini girecegi esnada arkasindan yaklasan saldirgan, “Görkem ve Veysi’nin selami var” dedikten sonra kendisine 3 el ates etmisti, Saldiri sonucu Ülker yara almadan kurtulurken, kursunlar kapiya isabet etmisti. Saldirganin sokaga gelip saklandigi ve saldirida bulundugu anlar ise kameralara yansimisti.

Eski patron “Babalar sözünü tutar” paylasimi yapmisti

Olayin ardindan Muharrem Ülker’in ihbari üzerine olay yerine polis ekibi sevk edilmisti. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler inceleme yaptiktan sonra emniyete giderek sikayetçi olmustu. Polis, Muharrem Ülker’in ifadesi sonrasinda sikayetçi oldugu sahislari yakalamak için çalisma baslatmisti. Öte yandan, Ülker’in sikayetçi oldugu eski patronlarindan Veysi T. olaydan sonra sosyal medya hesabindan “Babalar sözünü tutar” yazili bir mesaj paylastigi ortaya çikmisti. Polisin yaptigi çalismada tetikçiyi olay yerine birakan sahsin ise gözaltina alindigi ancak serbest kaldigi ortaya çikti.

Bu kez de DJ’in yeni mekanina ates açilmisti

Öte yandan, geçtigimiz Çarsamba günü saat 01.45 siralarinda bir saldirgan, DJ’in Bagcilar Mahmutbey Mahallesi’nde bulunan yeni isyerine gelmisti. Bir süre isyeri çevresinde dolanan saldirgan ardindan silahini çekerek mekana kursun yagdirmisti. Saldiri ani kameralara yansirken, saldirgan kosarak olay yerinden uzaklasmisti. Mekandakiler ise panikle disariya çikmisti.

“Mekanin içerisinde 100 kisiye yakin müsteri vardi”

O esnada mekanda olan DJ Muharrem Ülker yasananlari anlatti. Ülker, “Beyoglu’nda bir mekanda çalisiyordum. Bir patronum ayrilinca ben de ayrilmistim. Bagcilar’da yeni bir mekanda ise basladim. Bir gün isten çikip eve gittigimde arkamdan bir tetikçi sahis elinde silahla bana dogru kosmaya basladi.

Bana ates etmeden önce görkem ve Veysi’in selami var diyerek ates etti. Ben kurtuldum fakat kursunlar kapiya isabet etti. Polise gidip sikayetçi oldum ancak çarsamba gecesi bir sahis çalistim mekanin önüne gelip ates edip kaçti. Mekanin içerisinde 100 kisiye yakin müsteri vardi. Bunlara bir an önce gereginin yapilmasini istiyorum” dedi.



Eski patronu kadin müsterileri silahla kovalamisti

Diger yandan Ülker’in sikayetçi oldugu eski patronlarindan Veysi T.’nin geçtigimiz sene 10 Temmuz tarihinde erkek arkadaslariyla mekana gelen iki kadini gürültü yaptiklari gerekçesiyle kovdugu, kendisine tepki gösteren kadinlari ise sokakta silahla kovaladigi ortaya çikmisti. Kadinlara dehseti yasatan Veysi T.’nin silahla birlikte Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri tarafindan yakalanmis ancak adli makamlarca serbest kalmisti.
Kaynak: İHA