Kemer'in Ilk Kültür Evi Açiliyor

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun girisimleriyle yapimina baslanan Kemer’in ilk kültür evi olma özelligi tasiyacak olan Kemer Belediyesi Kültür Evi 23 Nisan’da açiliyor.

Kemer'in Ilk Kültür Evi Açiliyor
Liman Caddesi 85 ada 18 parselde yer alan Kemer Belediyesi Kültür Evi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda saat 11.30’da düzenlenen törenle açilisi gerçeklestirilecek.

Yerel tarihçi Ramazan Kar’in uzun yillar boyunca toparladigi esyalarin yani sira Kemer yöresinde halkin kullandigi ev esyalari, tarim aletleri, eski yasantilara ait objeler, eski fotograflar ve birçok tarihi belgenin de sergilenecegi Kültür Evi’nin Kemer turizmine katki saglamasi bekleniyor.

Kemer’in ortak mirasini korumak ve canlandirmak amaciyla yapilan Kemer Belediyesi Kültür Evi, yerli ve yabanci misafirlerin de ilgisini çekecek.
Kaynak: İHA