Izmir'deki Silahli Kavgada Yaralanan Adam Hayatini Kaybetti

Izmir’in Konak ilçesinde, iki aile arasinda çikan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babasi 35 yasindaki adam, hastanedeki yasam mücadelesini kaybetti.

Izmir'deki Silahli Kavgada Yaralanan Adam Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, dün aksam saatlerinde 2. Kadriye Mahallesi’nde K.E. (51), ogullari E.E. (33) ve A.E. (30) ile husumetli olduklari Halil Kiziltepe (35) arasinda tartisma çikti. Olayin büyümesi üzerine Kiziltepe, tabancayla açilan ates sonucunda yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince durumu agir olan Kiziltepe, Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, kavgayi gören iki ailenin yakinlari arasinda çikan arbedeye ise müdahale için çevik kuvvet polisleri de sevk edildi. Polisler, K.E.’yi gözaltina alirken, olay sonrasi kaçan E.E. ve A.E.’nin yakalanmasi için çalismalar baslatildi.

Yasam mücadelesini kaybetti

Hastanede kalbi 3 kez duran ve doktorlarin müdahalesiyle tekrar hayata döndürülen Kiziltepe, tedavi sürecinin devaminda yapilan tüm müdahalelere ragmen ilerleyen saatlerde yasam mücadelesini kaybetti. 3 çocuk babasi Kiziltepe’nin ölüm haberini alan yakinlari hastanede büyük üzüntü yasarken, olayla ilgili polis ekiplerince baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA