Aliaga'da CHP Grup Sözcüsünden Sok Eden Gaf

Aliaga Belediyesi CHP’li Grup Sözcüsü Ibrahim Dogangül, meclis toplantisinda Izmir Büyüksehir Belediye Baskani’nin ismine “Cemil Bayik” dedi. Dogangül, binlerce kisinin istihdam edildigi Gemi Söküm sektörüne “uyusturucu trafiginin duragi” iddiasinda bulundu.

Aliaga'da CHP Grup Sözcüsünden Sok Eden Gaf
31 Mart’ta yapilan seçimlerde Aliaga’da MHP’li Serkan Acar’in üçüncü kez Belediye Baskani seçilmesinin ardindan Belediye Meclisinin 2. oturumu yapildi. Hararetli geçen Belediye Meclis toplantisina CHP Meclis Grup Sözcüsü Ibrahim Dogangül’ün Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Cemil Tugay’dan bölücü terör örgütünün elebaslarindan “Cemil Bayik” olarak söz etmesi damgasini vurdu.

Cemil Tugay’dan “Cemil Bayik” olarak bahsetti, herkes sok oldu

CHP Grup Sözcüsü Ibrahim Dogangül, belediyenin faaliyet raporunun görüsüldügü oturumun sonunda dilek ve temennileri oldugunu belirterek söz istedi. Dogangül sözlerine, “Dün veya evvelsi gün Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cemil Bayik’in” diyerek söze bölücü terör örgütünün eli kanli elebaslarindan birinin adiyla basladi.

CHP’li meclis üyesinin bölücü örgütün eli kanli isimlerinden birinden bahsetmesi bir anda salonda saskinliga sebep oldu. O sirada büyük bir gafa imza atan CHP’li meclis üyesine Izmir Büyüksehir Belediye Baskaninin adinin Cemil Tugay oldugunu hatirlatan isim ise MHP Grup sözcüsü Avukat Hilal Sadikoglu Akar oldu. MHP Grup sözcüsü Avukat Hilal Sadikoglu Akar “Tugay, soy ismi” dedi.

Bunun üzerine büyük bir saskinlik yasayan CHP’li üye, sözlerini düzeltti ancak sözlerinin devaminda bir gafa daha imza atarak hem belediye meclis üyelerinin hem de salondaki vatandaslarin tepkisini çekti.

CHP Grup Sözcüsü Dogangül’den Gemi Söküm sektörüne uyusturucu iddiasi

Aliaga Belediye Meclisi toplantisinda birbiri ardina gaflarina devam eden CHP Grup Sözcüsü Ibrahim Dogangül, bu kez binlerce isçinin çalistigi gemi söküm sektörüne uyusturucu iddiasinda bulundu. Aliaga’da binlerce ailenin istihdam edilerek geçimini sagladigi gemi sökümden “uyusturucu trafiginin duraklarindan” olarak söz eden Dogangül’ün iddialari tepki çekti. Meclis toplantisini izleyen bir vatandas, CHP’li meclis üyesine yüksek sesle, "Öyle bir iddia size yakismiyor. Uyusturucu trafigi yok" diyerek sert tepki gösterdi.
Kaynak: İHA