Pursaklar'in Sokaklarinda Bayram Sevinci

Ankara’nin Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Ramazan Bayraminin sevincini, sokak sokak gezerek 7’den 70’e tüm hemsehrileri ile paylasti.

Pursaklar'in Sokaklarinda Bayram Sevinci
Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Ramazan Bayrami boyunca ilçe sokaklarini tek tek dolasarak hemsehrilerinin bayramlarini kutladi.

‘‘Rabbim muhabbetimizi, birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin’’

Ramazan Bayrami boyunca vatandaslarla bir araya geldiklerini belirten Pursaklar Belediye Baskani Çetin, “Çesitli programlarla dolu dolu geçen bir ayin ardindan Ramazan Bayrami münasebetiyle mahallelerimizi gezerek hemsehrilerimizle bayramlastik. Bayram birlik, beraberlik, dayanisma, kardeslik demektir. Rabbim muhabbetimizi, birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Yüce Allah, tekrar kavusmayi bizlere nasip eylesin. Ramazan Bayrami’nin, ülkemiz ve tüm Islam alemi için hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Gittigi her mahalle de 7’den 70’e tüm vatandaslarin yogun ilgisi ve sevgisi ile karsilasan Baskan Ertugrul Çetin, vatandaslarla sohbet ederken, ilçe sakinlerinin isteklerini kirmayip, bol bol fotograf çektirerek ani ölümsüzlestirdi.
Kaynak: İHA