Çekirge Misali 3'Üncü Hirsizliginda Kiskivrak Yakalandi

Bursa’da çaldigi ATV ile sehir turu atan süpheli bununla yetinmeyip 2 tane de motosiklet çaldi. Polisi harekete geçiren süpheli, polis tarafindan kisa sürede yakalandi.

Çekirge Misali 3'Üncü Hirsizliginda Kiskivrak Yakalandi
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, süpheli bir sahis direge baglanmis olan ATV’yi çalarak kayiplara karisti. Sahibinin ihbari üzerine Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri harekete geçti.

Kimligi kolayca tespit edildi

Bölgede bulunan güvenlik kameralarini incelemeye alan ekipler, süpheli K.M.’yi kisa sürede tespit etti. Süpheli çaldigi ATV ile daha sonra merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’ne gittigini tespit etti.

2 motosiklet daha çalmis

Burada arkadasi ile bulusan K.M. gözüne kestirdigi bir motosikleti daha çaldi. Hizini alamayan süpheli, yine bir motosiklet çaldigi sirada vatandaslar tarafindan fark edildi. Mahalle sakinlerinin polise ihbarda bulunmasiyla süpheli kisa sürede kiskivrak yakalandi.

Çekirge misali 3’üncü hirsizliginda yakalandi

Yaptigi 3’üncü hirsizlikta polis tarafindan kiskivrak yakalanan süpheli, Asayis Sube Müdürlügü’ndeki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA