Taksim'de Arabasini Sekerlemelerle Donatan Süpermen Kostümlü Adam Çocuklarin Ilgi Odagi Oldu

Ramazan Bayrami ülkenin her yaninda kutlanirken Taksim Meydani’nda Süpermen kostümü ile seker dagitan bir adam çocuklarin ilgi odagi oldu. "Bayram demek çocuklar demek, ben de bugün çocuklari mutlu etmek istedim" diyen Serif Macit, arabasinin her yanini balonlar, oyuncaklar ve sekerlemelerle donatarak çocuklara dagitti.

Taksim'de Arabasini Sekerlemelerle Donatan Süpermen Kostümlü Adam Çocuklarin Ilgi Odagi Oldu
Ramazan Bayrami tatili devam ederken ülkenin her yaninda yürek isitan anlar yasandi. Bunlardan biri de oyuncaklar, balonlar ve sekerlerle kapladigi arabasi ile Taksim Meydani’nda çocuklara çikolata ve seker dagitan Serif Macit’in girisimi oldu. Arabasinin her yanini süslemeler, balonlar, seker ve çikolatalarla donatip çocuklar ve gençlerle bulusan Serif Macit, çocuklarin ve ailelerin ilgi odagi oldu. Park halindeki seker kapli arabayi ve Süpermen’i gören çocuklar heyecanla arabaya yaklasarak çikolata ve sekerlerden paylarina düseni aldilar.

Bayramlarin en çok çocuklari mutlu etmek oldugunu dile getiren Serif Macit, "Bayram demek çocuklar demek, mutluluk ve özlem demek. Hepimiz çocuklugumuzu özlüyoruz. En mutlu oldugumuz dönemler çocuklugumuz. Ben de hem kendim mutlu olmak hem de çocuklari mutlu etmek istedim. Insanlar çok mutlu oldular, ben de tüm günümü bosuna harcamadigimi anlamis oldum. Çok ugrastim ama degdigini gördüm. Bayramin verdigi mutlulugun üzerine mutluluk eklemekti niyetim" seklinde konustu.

Seker ve çikolata kapli arabaya yogun ilgi gösteren vatandaslar ayni zamanda Süpermen kostümü ile çocuklari eglendiren Serif Macit ile de fotograf çekildi.
Kaynak: İHA