Bayram Denetimlerinde Sürücülere Siki Uygulama

Zonguldak’in Eregli ilçesinde Emniyet Müdürlügü’ne bagli trafik ve yunus ekipleri tarafindan bayram denetimleri gerçeklestirildi. Yaklasik 2 saat süren denetimlerde 31 bin 852 lira ceza uygulandi.

Bayram Denetimlerinde Sürücülere Siki Uygulama
Karadeniz Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Sube Müdürlügü ekipleri Kepez Caddesi’nde denetim gerçeklestirdi. Uygulamada 1 ehliyetsiz sürücü, 1 cep telefonu kullanan sürücü, 2 yüksek sesle müzik dinleyen sürücüye, 3 adet cam filmli araç kullanan sürücüye, halk otobüsüne e teknik belge eksikligi maddelerden islem yapildi.

Denetimde 12 araç sürücüsüne toplamda 31 bin 852 lira trafik idari para cezasi uygulandi. Alinan tedbirler çerçevesinde Karadeniz Eregli terminalinden çikis yapacak olan sehirlerarasi otobüslerde, yolcularin emniyet kemeri kullanmasi, soförlerin trafik kurallarina uymalari yönünde Ilçe Emniyet Müdürlügü trafik ekipleri otobüs içerisinde uyarilarda bulundu. Ilçe Emniyet Müdürlügü trafik ekipleri sefere çikacak olan araç ve sürücülerin evraklari, sürüs bilgilerini kaydeden takograf bilgileri kontrol ederek, evraklarda eksigi olan araçlara ve ihlali olan sürücülere gerekli cezai islem uygulandi.
Kaynak: İHA