Körfezliler Bayramda Bir Araya Geldi

Geleneksel kent bayramlasmasinda vatandaslarla bir araya gelen Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Rabim nice Ramazan aylarina bizleri dostluk ve kardeslik içinde kavusturmayi nasip etsin" dedi.

Körfezliler Bayramda Bir Araya Geldi


Körfez Belediyesi ve Kent Konseyi tarafindan her bayram düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlasmasi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Bayramlasmaya Körfez Kaymakami Ugur Kalkar, Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, oda baskanlari, STK’lar ve çok sayida vatandas katildi.

Kent Konseyi Baskani Nazmi Akin herkesin bayramini kutladi. Sener Sögüt ise "Yine güzel bir bayramda birlikteyiz. Hepinizin bayramini kutluyorum. 11 ayin sultani, bereketi, magfireti, yardimlasma ve dayanismanin en üst seviye oldugu Ramazan ayini geride biraktik. Rabim nice Ramazan aylarina bizleri dostluk ve kardeslik içinde kavusturmayi nasip etsin" diye konustu.



"Ramazan ayini geride biraktik"

Hayirli bayramlar dileyen Kaymakam Ugur Kalkar, "Islam aleminin Ramazan bayramini tebrik ediyorum. Ramazan ayini geride biraktik. Allah tutugunuz oruç ve ibadetlerinizi kabul etsin. Körfez’de Ramazan coskusunu hep birlikte yasadik. Onun akabinde Ramazan ayi içerisinde mahalli idareler seçimleri yapildi. Demokratik olgunluk gösteren tüm siyasi partilere, seçimde yeni göreve gelen tüm belediye baskanlarimizi, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarimizi tebrik ediyorum, basarilarin devamini diliyorum" seklinde konustu.

Konusmalar sonunda toplu fotograf çekildi. Ardinda Körfez Tütünçiftlik Polis Karakolu ve jandarma bölük komutanligi ziyaret edildi.
Kaynak: İHA