Kayseri'de Vatandastan Polise Jest

Kayseri’de bir grup vatandas ‘kavga var’ diyerek çagirdiklari polisleri, mesale ve konfetilerle karsilayarak, Polis Haftalarini ve Ramazan Bayramlarini kutladi.

Kayseri'de Vatandastan Polise Jest
Kayseri’de bir grup vatandas, 8-14 Nisan Polis Haftasi ve Ramazan Bayrami nedeniyle polis ekiplerine sürpriz yapti. Ilk olarak vatandaslar kavga oldugunu söyleyerek, ekiplere ihbarda bulundu. Olay yerine kisa sürede gelen Kocasinan Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Arastirma Büro Amirligi ve Asayis Sube Müdürlügü Kocasinan Devriye Ekipler Amirliginde görev yapan polisler vatandaslar tarafindan mesale ve konfetilerle karsilandi. ‘En büyük polis bizim polis’ sloganlarinin atildigi kutlamada; polislere pasta ikram edildi.

Kutlama sonrasi açiklama yapan ve polislere çifte kutlama yapmak istediklerini söyleyen Tarik Kartal, “Polis teskilatinin yapmis oldugu özverili çalismalardan dolayi bizde kendilerinin Polis Haftalarini, Ramazan Bayramlarini kutlamak ve tesekkür etmek mahiyetinde böyle bir sürpriz yapmak istedik. Yanlarinda olmak istedik. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalismalarinda kendilerine basarilar diliyoruz. Iyi ki varlar” dedi.

Kaynak: İHA