Aile Katliaminin Altindan Ortak Alinan 'Araba' Çikti

Sakarya’nin Hendek ilçesinde 3 kisinin hayatini kaybettigi bir kisinin de yaralandigi aile katliamina iliskin yeni detayla ve görüntü ortaya çikti. Olayin, kardesler arasinda ortak alinan ‘araba’ meselesi yüzünden çiktigi öne sürülürken, ayni ailenin kizlarinin da 12 sene önce hamileyken eski esi tarafindan silahla öldürüldügü ortaya çikti.

Aile Katliaminin Altindan Ortak Alinan 'Araba' Çikti
Aci olay, dün aksam 22.10 siralarinda Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutlari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Çelik ailesi içinde mal varligi sebebiyle kavga çikti. Ikinci katta bulunan evde meydana gelen kavgada Mevlüt Çelik, silah ile üvey annesi Melek Çelik ve babasi Vahdettin Çelik’i öldürdü. Olayin ardindan evin bulundugu site içerisinde sokakta Mevlüt ve Selçuk Çelik isimli iki kardes arasinda yasanan kavga esnasinda Selçuk Çelik, agabeyi Mevlüt’ü kesici alet ile öldürdü. Bu esnada Mevlüt Çelik’in silahindan çikan kursun, Selçuk Çelik’i omzundan yaraladi. Hayatini kaybeden 3 kisi olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan morga götürülürken, hastaneye kaldirilan Selçuk Çelik’in tedavisi sürüyor.

Araba detayi

Öte yandan, Mevlüt Çelik’in üvey anne ve baba, Selçuk Çelik’in ise kardes katili oldugu aile katliamina iliskin yeni detaylar da ortaya çikti. Olayin, Mevlüt ve Selçuk kardeslerin ortak aldigi ‘araba’ yüzünden çiktigi iddia edildi.

Kizlari da 12 sene önce eski esi tarafindan öldürülmüs

Ayrica olayin ardindan aci bir detay daha ortaya çikti. 12 sene önce eski esi O.S. tarafindan silahla vurulan 38 haftalik hamile Neslihan Çelik’in, Vahdettin Çelik’in kizi oldugu ögrenildi. Neslihan Çelik’in ölümünün ardindan sezaryenle alinan ve cinsiyeti kiz olan bebegi de yasam savasini kaybetmisti.

Katliamin yasandigi evden görüntüler ortaya çikti

Melek ve Vahdettin Çelik’in hayatini kaybettigi evden görüntüler de ortaya çikti. Dehset verici görüntülerde; mutfakta iki kisinin kanlar içerisinde yerde yattigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA