Söke'de Arikan Galibiyetini Kutladi

Aydin’da yerel seçim sonuçlari belli olmaya baslarken, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayi Mustafa Iberya Arikan seçimi kazanan isim oldu.

Söke'de Arikan Galibiyetini Kutladi


Söke’de 2004 yilinda Necdet Özekmekçi’nin belediye baskanligi seçimlerini kazanmasiyla baslayan Cumhuriyet Halk Partisi yerel iktidar dönemi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP Adayi Mustafa Iberya Arikan ile devam etti. Geçtigimiz aylarda CHP’li belediye baskani Levent Tuncel’in rahatsizligi nedeniyle hayatini kaybetmesi sonucu belediye baskani olarak seçilen Arikan, 2024 yerel seçimleri için aday gösterildi. Yaptigi çalismalar ile Söke halkinin takdirini kazanan Arikan, gerçeklestirilen seçimlerde sandiktan birinci olarak çikmayi basardi.

Baskan Arikan Söke halkina tesekkür ederek, "Bu basarinin altinda çalismak var, dürüstlük var, adaletli olmak var ve herkese saygi duymak var. 9 ay boyunca gece gündüz demeden tüm arkadaslarimla canla basla çalistik. Söke’ye bir seyler kazandirmaya gayret ettik. Biz böyle olunca halk da sandikta gerekli reaksiyonu gösterdi. Çok mutluyuz. Söke için gayret ve azimle çalismaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA