Kusadasi Bir Kez Daha Günel Dedi

Resmi olmayan sonuçlara göre bir kez daha Kusadasi belediye baskanligina seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayi Ömer Günel, “Tüm Türkiye’de oldugu gibi Kusadasi’nda da bu seçimin kaybedeni yok. Herkes kazandi. Bambaska bir hizmet yolculugu baslayacak” dedi.

Kusadasi Bir Kez Daha Günel Dedi


31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanma isleminin tamamlanmasinin ardindan, oy sayma islemi sürerken resmi olmayan sonuçlara göre Kusadasi Belediye Baskani ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kusadasi Belediye Baskan Adayi Ömer Günel, yeniden belediye baskanligina seçildi. Baskan Ömer Günel, sonuçlarin belli olmaya baslamasi ile birlikte CHP Kusadasi Ilçe Baskanligi binasi önünde toplanan partililerine ve hemsehrilerine seslendi.

Konusmasina kendisini büyük bir cosku içerisinde çiçek ve mesalelerle karsilayan binlerce Kusadaliya tesekkür ederek baslayan Ömer Günel, birlik ve beraberlik mesajlari verdi. “Sizlerle birlikte bir 5 yil daha mutlulugu ve sevgiyi büyütecegiz” diyen Baskan Ömer Günel sözlerini söyle sürdürdü: “Biz bu seçimin mesajini aldik. Kusadasi’nda kaybeden yok. Herkes kazandi. Kumpasçilardan, iftiracilardan baska herkes kazandi. Bu süreçte bizleri hiç yalniz birakmayan basta Cumhuriyet Halk Partisi’nin fedakâr üyeleri ve yol arkadaslarim olmak üzere bana inanan ve bu göreve bir kez daha layik gören tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Hep dedik ki Kusadasi halki vefalidir ve kendisine hizmet edeni bilir. Öyle de oldu ve Kusadasi hizmet ittifakinda bulustu. Bambaska bir hizmet yolculugu baslayacak. Kusadasi eskiye dair bir sey istemedigi mesajini sandikta çok net verdi. Üzerimde en ufak bir yorgunluk yok. Sizler için kaldigimiz yerden hemen çalismaya baslayacagiz.”
Kaynak: İHA