Izmir'de Trafikteki Laf Dalasinda 2 Kisiyi Silahla Yaralayan Zanli Tutuklandi

Izmir’in Çigli ilçesinde iki grup arasinda trafikte çikan kavgada 2 kisiyi tabancayla vurarak yaralayan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Trafikteki Laf Dalasinda 2 Kisiyi Silahla Yaralayan Zanli Tutuklandi
Olay geçtigimiz Sali günü saat 16.30 siralarinda, Atasehir Mahallesi Anadolu Caddesi’nde bulunan bir çiçekçinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyir halinde olan I.Ö. (51) ile baska bir araçta bulunan A.K. (45) ve E.S.K. (20) arasinda trafikte laf dalasi çikti. Gerginligin artmasi sonucu iki grup araçlarini durdurup bir çiçekçinin önünde tartismaya basladi.

Bu esnada çiçekçi dükkani sahipleri B.Ö. (52) ve ogullari T.Ö. (33) ile A.Ö. (23) de kavgaya dahil oldu. Çiçekçinin oglu A.Ö., is yerinde bulunan tabancayi alip A.K. ve E.S.K.’ye ates etti. Saldirganin daha sonra tabancayi bir otomobile saklayip, motosikletle olay yerinden kaçtigi ögrenilirken, durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Büyüyen kavga polis ekipleri tarafindan güçlükle kontrol altina alinirken, tabancayla bacaklarindan vuruldugu belirlenen yaralilar A.K. ve E.S.K., ambulansla Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Yaralilardan A.K.’nin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, 20 yasindaki E.S.K.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilmisti.

Kavga ani kamerada

Meydana gelen kavga ani ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülenmisti. Görüntüde kalabalik grubun kavga ettigi, polisin gruplari zorlukla ayirmak istedigi anlar yer aldi.

Saldirgan tutuklandi

Öte yandan olayla ilgili I.Ö., T.Ö. ve B.Ö. polis ekiplerince gözaltina alinirken, olay yerinden kaçan saldirgan A.Ö. de yapilan çalismalar sonucunda Karsiyaka ilçesinde polislerce yakalandi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden I.Ö., T.Ö. ve B.Ö adli kontrol sartiyla saliverilirken, A.Ö. ise tutuklandi.
Kaynak: İHA