Uygulama Yapan Polis Memuruna Çarpan Sürücü Tutuklandi

Izmir’in Konak ilçesinde uygulama yapan trafik polisine motosikletle çarpip yaralayan ehliyetsiz sürücü, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Uygulama Yapan Polis Memuruna Çarpan Sürücü Tutuklandi
Kaza, dün saat 15.30 siralarinda, Umurbey Mahallesi Sehitler Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri uygulama yaptigi esnada S.M.B. idaresindeki 35 PY 102 plakali motosiklet, polis memuruna çarpti. Çarpmanin etkisiyle polis memuru yere yigilirken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarak kayiplara karisti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edilirken, hafif yaralandigi ögrenilen polis memuru, Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Polis memuruna çarparak yaralanmasina sebep olan ve kaza yerinden kaçan motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalisma baslatildi. Kimliginin S.M.B. oldugu belirlenen sürücü, kisa süre sonra Konak’ta yakalandi. Gözaltina alinan S.M.B., polis ekipleri tarafindan emniyete götürüldü.

Ehliyetsiz sürücü tutuklandi

S.M.B.’nin, ehliyet ve ruhsatinin olmadigi için denetimden kaçmak istedigi, bu esnada kendisini durdurmak isteyen trafik polisine çarptigi ortaya çikti. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen S.M.B. çikarildigi mahkemece tutuklandi. Yarali polisinin durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA