Baskan Özlü Açiklamasi 'Bundan Sonra Daha Çok Çalisacagiz'

DÜZCE – AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarinin Düzce’ye hayirli olmasini dileyerek oyunu kullandi. AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir ise “Heyecanli bir 5 yil bizi bekliyor” dedi.

Baskan Özlü Açiklamasi 'Bundan Sonra Daha Çok Çalisacagiz'
Düzce Konuralp Imam Hatip Ortaokulu’nda oy verme islemini gerçeklestiren Özlü’ye AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Düzce Milletvekili Ayse Kesir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Il Baskani Hasan Sengüloglu ve Merkez Ilçe Baskani Bugra Alp Kocaman ve partililer destek verdi.

Baskan Özlü oyunu kullandiktan sonra basinin sorularini cevapladi. Özlü, Türkiye’nin 22 yildir çok saglikli sartlarda seçimleri gerçeklestirebilen bir ülke oldugunu belirterek, “Bu bakimdan Türkiye’yi kutlamak gerekir. Her seçimi düzenli bir sekilde yapiyoruz ve saglikli bir sekilde sonuçlandiriyoruz. Bu ülkemiz için gurur kaynagidir. Demokrasinin yerlestiginin bir göstergesidir. Bugün de bir yerel seçim yapiyoruz. Yarin uyandigimizda camiye, okula, kahveye gidecegiz. Birbirimizin yüzüne bakacagiz. Bundan sonra daha çok çalisacagiz. Seçimlerin Düzce’mize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



“Heyecanli 5 yil bizi bekliyor”

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Düzce Milletvekili Ayse Kesir, "Huzur içerisinde bir seçim ortaminin geçecegine inaniyorum. Bu seçim bitecek ve biz yarin hemserilerimizle, komsularimizla birlikte olacagiz. Demokratik sartlarda, birbirimizin yüzüne bakabilecegimiz sekilde bir seçim geçmesini diliyorum. Heyecanli bir 5 yil daha bizi bekliyor” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra milletvekilleri tek tek okullarina giderek oylarini kullandilar.
Kaynak: İHA