Çildir MYO Müdürü Özdemir'den Protokol Egitimi

Ardahan Üniversitesi ögretim üyesi ve Çildir Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ömer Cenap Özdemir tarafindan Ardahan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü yöneticileri ve tüm personeline protokol egitimi verildi.

Çildir MYO Müdürü Özdemir'den Protokol Egitimi
320 kisinin katildigi ve 2 farkli günde toplam 4 saat süren egitim programi Ardahan Gençlik Merkezinde yapildi.

Egitimde; protokol kurallarina uyulmasi, saygi ve nezaket kurallarinin bilinmesi ve bunlara uygun hareket edilmesinin yaninda, ast-üst iliskilerine dikkat etmenin kamu personel ve yöneticiler için çok önemli oldugu anlatildi. Ayrica egitimde, protokol kurallarinin kamusal alan ve sosyal yasamda düzenlenen etkinliklerde, resmi is iliskilerinde, resmi yazismalarda, resmi toplantilarda uyulmasi ve uygulanmasi gereken kurallar bütünü oldugu belirtildi.

Ardahan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü yöneticileri ve tüm personeline resmi hayatta temsilin esas oldugunun alti çizilerek, kiyafet kurallari, hitap ve üslup, beden dili, karsilama ve agirlama gibi konular üzerine egitim verildi.

Protokol Egitimi Ögretim Üyesi Dr. Ömer Cenap Özdemir’e Gençlik ve Spor Il Müdürü Ramazan Demir tarafindan tesekkür plaketinin sunulmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA