Tuzla Belediyesi, Tepeören Semt Konagi'ni Hizmete Açti

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi is birligiyle Tepeören Mahallesi’nde Semt Konagi açildi. Açilista konusan Baskan Sadi Yazici, “Istanbul’un fethinden önce var olan bir yerlesim bölgesindeki degerlerin, kültürün ve yasamin korunmasi ve gelistirilmesi çok önemli” dedi.

Tuzla Belediyesi, Tepeören Semt Konagi'ni Hizmete Açti
Tuzla’da sosyal ve kültürel faaliyetlerin devamliligini saglamak amaciyla hayata geçirilen projelere bir yenisi daha eklendi. Tuzla Belediyesi’nin, Tuzla Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi ile planladigi projeler kapsaminda Tepeören Mahallesi’ne semt konagi kazandirildi. Tepeören Dernegi ile birlikte düzenlenen açilis törenine Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, AK Parti Ilçe Baskani Av. Talha Tayfur, Tepeören Sosyal Kültürel Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ridvan Nal, dernek üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Baskan Yazici, “Tepeören, 600 yila dayanan, Istanbul’un fethinden önce var olan bir yerlesim bölgesidir. Böylesine bir yerlesim bölgesindeki degerlerin, kültürün ve yasamin degerlendirilmesinin ve gelistirilmesinin çok önemli oldugunu arz ediyorum. Aydinli, Orhanli ve Tepeören merkezdeki köylülerimize verdigimiz kiymeti gösterecek çalismayi yapan dernek ve yöneticilerin yaninda biz de elimizden gelen maddi, manevi destegimizi verdik. Emegi geçen, bu isi düsünen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA