Galatasaray Yönetimi Kahramanmaras'ta Iftarda Bir Araya Geldi

Galatasaray Baskani Dursun Aydin Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, sari-kirmizililarin Nef Vakfi ile Kahramanmaras’ta insa ettigi ve Ramazan ayi boyunca iftar verilen konteyner kenti, bagisçilarla birlikte ziyaret ederek depremzede vatandaslarla iftar programina katildi.

Galatasaray Yönetimi Kahramanmaras'ta Iftarda Bir Araya Geldi
“Bu Destek Hiç Bitmeyecek” sloganiyla kurulan yaklasik 3 bin kisinin yasadigi Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfi AFAD Yasam Alani’ndaki konteyner kentte iftar organizasyonu düzenlendi.

Iftar organizasyonu için Kahramanmaras’a giden Baskan Özbek, Ikinci Baskan Metin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Kahramanmaras çarsida esnaf ziyareti yapti. Sari-kirmizili heyet, ardindan iftar organizasyonu için Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfi AFAD Yasam Alani’na gitti. Baskan Özbek, iftar öncesinde depremzede vatandaslarin evlerini de ziyaret etti. Ziyarette Galatasaray Televizyonu Youtube kanalina konusan Dursun Özbek, sunlari söyledi:

“Kahramanmaras’ta izlerimiz var. Deprem sonrasi burada faaliyetimiz oldu. Konteyner kent yaptik simdi kalici konut yapiyoruz. Kahramanmaras insani baska. Çok büyük ilgi gösteriyorlar, burada bir sevgi seli var. Dolayisiyla ben de onlarin elini sikiyorum, onlara sariliyorum. Onlarin da bu aciyi unutmalari için mümkün olan her türlü destegi verecegiz. Hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabir diliyorum. Allah bir daha böyle aci yasatmasin.”

"Galatasaray’in eli hep burada"

Ikinci Baskan Metin Öztürk ise, “Birlikte 1905’in özü bu destek. Deprem dönemi herkesin hassasiyetinin daha yüksek oluyor. Daha sonra dogal olarak insanlarin kendi yogunluklari gündeme geliyor. Baskanimizin liderliginde Birlikte 1905 “Bu destek hiç bitmeyecek” diyerek buraya kadar getirdik Nef Vakfi ile beraber. Galatasaray’in eli hep burada. Galatasaray sadece bir spor kulübü degil ayni zamanda üyeleri, sporculari, taraftarlari ile beraber Sivil Toplum Kurulusu oldugunu da gösterdi. Ramazan kutsal bir aydir. Buradaki dostlarimizla beraber iftar yapacagiz. Umarim en kisa zamanda kalici konutlar da faaliyete geçer” dedi.

Baskan Yardimcisi Niyazi Yelkencioglu da, “1 seneden fazla oldu. Her zaman ikinci bölgemiz burasi. Firsat buldukça her firsatta geliyoruz. Ramazan ayinda da buradayiz. Bu yarayi hiç unutmayacagiz” ifadelerini kullandi.

Ziyaretlerin ardindan baskan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri depremzede vatandaslarla iftar yemeginde bir araya geldi.

Organizasyon toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA