Ocak Partisi Genel Baskani Canpolat, Istanbul'da AK Parti'yi Destekleyecekleri Duyurdu

Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat, Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum’u destekleyeceklerini açikladi.

Ocak Partisi Genel Baskani Canpolat, Istanbul'da AK Parti'yi Destekleyecekleri Duyurdu
Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat, Kocaeli’nin Darica ilçesinde iftar programina katildi.

Istanbul Il Baskanligi tarafindan Emek Mahallesi’ndeki Kayseri Yahyalilar Dernegi’nde düzenlenen programda Canpolat, 31 Mart Mahalli Idareler Seçim’inde Istanbul’la ilgili aldiklari karar hakkinda açiklamalarda bulundu.

“Imamoglu’nu alasagi etmek için Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayimi adayliktan geri çekme karari aldim”

31 Mart Seçimlerinin telafisi olmadigini söyleyen Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat, “Istanbul’u namahreme teslim etmemek için bir araya geldik. Istanbul’da çok büyük bir oyun var, biz bu oyunu gördük. Imamoglu seçildigi taktirde CHP Genel Baskanligina aday olacak. Istanbul’u Yeniden Refah Partisi (YRP) ile Halklarin Esitlilik ve Demokrasi Partisi’ne (DEM) teslim edecek. CHP Genel Baskanligina aday olup, Istanbul’un koltugunu birakacak. YRP ve DEM partileri CHP kontrolünde gidiyor, gizli bir ittifak var. Biz zannediyoruz ki Necmettin Erbakan’in oglu Israil’le savasiyor. Israil’le savasan Recep Tayyip Erdogan’in önünde engel teskil ediyor. 31 Mart zulmün bitecegi tarih olacak. Istanbul’a ve Türkiye’ye Türk milletine, birligine, kültürüne, birlik ve bütünlügüne kasteden Imamoglu’nu alasagi etmek için Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayimi adayliktan geri çekme karari aldim. Kazanamayacagimiz bir seçime neden girelim? neden Istanbul’da Imamoglu’nun ekmegine yag sürercesine aday çikarip oylarimizi bölelim?” ifadelerini kullandi.

“Ben kendisine ’Fatih Adnan Gülen’ diyorum”

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan’i elestiren Kadir Canpolat, “Necmettin Erbakan, ben kendisine ’Fatih Adnan Gülen’ diyorum, çünkü Gülen ve Adnan suç örgütleriyle bir olmus Türkiye’nin önünde engel teskil ediyor. Istanbul sahipsiz degil bu oyunu, bu kirli kumpasi, çözecek, bertaraf edecek bir sekilde konumlanacak. Sandikta Osmanli Ocaklari ile Ocak Partisi de kendini bilen her suurlu vatandasimiz da Istanbul’u namahreme, dis devletlerin uzantilarini asla teslim etmeyecek. Buna cani gönülden inaniyorum. Her zor anda her karanlik gecede Osmanli Ocaklari ’kefenli liderin kefenli askeridir’ sloganlariyla kurmus oldugu Ocak Partisi, Anadolu’nun çesitli illerinde çikarmis oldugu adaylari geri çekerek göstermis oldu ki; Büyüyen Türkiye’nin önünde engel teskil etmeden milletimizle bir ve bütün Türkiye’yi daha yüksek noktalara tasimak arzusuyla canla basla hiçbir pazarliga girmeden, hiçbir tehditlere boyun bükmeden milletin sagduyusunu ilke edindi. Türk milletinin gelecegini düsünerek bugün bu karari almis ve ülkemiz büyüyen müreffeh bir noktaya götürme arzusu ve çabasi içerisindedir” seklinde konustu.



"Cumhurbaskanimiza karsi ’one minute’ çekmistir"

AK Parti ve Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanini Murat Kurum’u destekleyeceklerini belirten Kadir Canpolat, “Cumhur Ittifaki’nda kümelenen Yeniden Refah Partisi’ni o dönem de hedef aliyorduk. O dönemde de Adnan Oktar’la olan iliskilerini gözden geçirilmesi gerektigini söylüyorduk. O dönemde de FETÖ ile iltisakli olan kisilerin yaninda kümelendigini belirtiyorduk ama kulaklarini bize tikayan AK Parti Genel Merkezi’ni gördük. Bugün bizim duygu ve düsüncelerimizle ayni yere gelmeleri bizleri mutlu etmiyor. Bir gerçek var ortada yolda yürüdügünüz insanlara dikkat edin. Cumhurbaskanimiz, Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde elini kaldirmis oldugu Yeniden Refah Partisi’nin Genel Baskani ’Fatih Adnan Gülen’ bugün onun sayginligi üzerinden yapmis oldugu siyasi durusla yine Cumhurbaskanimiza kastedercesine siyasi ahlak disi pozisyon almistir. Seçimi kaybedecegini bile bile Cumhurbaskanimiza karsi ’one minute’ çekmistir. Erbakan, Cumhurbaskanimiz Israil’e ’one minute’ çekerken Necmettin Erbakan Hoca’mizin izinde ve çizgisinde Israil’e haddini bildirmistir. Sen hangi ruh ve manada ne yaptin da simdi kalkip ’one minute’ Erdogan diyorsun Israil’in mi intikamini aldin diye, sorarlar sana. Israil’in intikamini mi alacaksin sen? Biz Israil’in intikamini aldirtmayacagiz. Ülkemizin bölünmesine firsat vermeyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA