Içisleri Bakani Yerlikaya, Bandirma'da Iftar Programina Katildi

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Balikesir ziyaretleri kapsaminda, Balikesir Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde düzenlenen iftar programina katildi.

Içisleri Bakani Yerlikaya, Bandirma'da Iftar Programina Katildi
Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Balikesir’de gerçeklestirdigi ziyaretleri Bandirma’daki iftar programiyla noktaladi. Balikesir Büyüksehir Belediyesi tarafindan organize edilen iftarda Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Bandirma Belediye Baskan Adayi Cemal Öztaylan, muhtarlar ve sivil toplum kuruluslari yer aldi.

Bakan Yerlikaya, iftarin ardindan yaptigi konusmada, “Türkiye’nin huzuru diyoruz. Kara vatanda, mavi vatanda, siber vatanda Türkiye’nin güvenligi ve huzuru için gayret gösteriyoruz. Bakin, 40 yildan bu yana mücadele ettigimiz, son çirpinislarini görüyorsunuz. Hain bölücü terör örgütü ile ugrasiyoruz. Sinirin içinde disinda ayrimi yapmiyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz ne diyor, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak diyor. Sinirin içinde biz, sinirin disinda pençe harekatlari ile Savunma Bakanligimiz, Milli Istihbarat Teskilatimiz nokta atislar ile elini kaldiran varsa adalete teslim ediyoruz. Organize Suç Örgütleri, sizlere suç islemek için kibirleniyorlarsa, hiç kusura bakmasin. Onu, bulundugu yerde diz çöktürüp adalete teslim ediyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz ne dedi? Sehir eskiyaligi yapan bir kisi birakmayacaksin dedi.

Zehir tacirleri, gençlerimizi, yarinlarimizi kim karartmaya çalisiyorsa, baronundan sokak saticisina kadar adalete teslim etmeye devam edecegiz" dedi.

Bakan Yerlikaya, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Yücel Yilmaz ve Bandirma Belediye Baskan Adayi Cemal Öztaylan için Bandirmalilardan oy isteyerek konusmasini noktaladi.
Kaynak: İHA